România s-a împiedicat la Budapesta!

de Florian
0 Comentariu 159 views

Scorul de 0-0 pe care România l-a avut cu Belarus nu este de natură să ne mulțumească. Practic, s-a ratat șansa desprinderii sau măcar a consolidării poziției secunde din Grupa I.

Practic, calificarea va trebui să se joace până în ultimul meci. Belarus nu este o echipă de top, este chiar pretențios spus una de categorie mijlocie.

Și totuși, cu echipe ca astea, România care are pretenția că încurca în urmă cu decenii Anglia, Columbia, Argentina, Uniunea Sovietică, ajunsese să bată Germania într-un amical în anii 2000, se încurcă.

Mihai Stoichiță, fost selecționer al Naționalei nu este de aceeași părere. El a apreciat jocul, modul cum se leagă echipa pe teren.

El a declarat citat de Fanatik.ro:

Au început criticile? Așa e la noi! Așteptăm meciul cu Andorra și vorbim atunci. Mai avem de jucat un meci și n-aș vrea să distrugem psihologic jucătorii. E foarte important să câștigăm acel meci, apoi vom vedea ce va fi.Toți jucătorii mi-au plăcut, am văzut suferința lor din teren și dorința de a câștiga. Că n-au putut, asta e altceva. Dar au făcut un sacrificiu extraordinar. Au dat tot ce au putut și aș vrea să-i felicit

Sursa foto: Agerpres

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.