Chris Norman – Concert la Sala Palatului pe 6 noiembrie! Vezi programul!

de Florian
0 Comentariu 177 views

Chris Norman este una din legendele muzicii universale. El va concerta pe 6 noiembrie, la Sala Palatului, începând cu ora 19.00.

Chris Norman a căpătat celebritatea în anii ‘70. El a fost  primul solist al formației Smokie. Primul său album, “Pass It Around”, a fost lansat în  anul 1975, dar primul hit, “If You Think You Know How To Love Me” a venit abia un an mai târziu. Piesa a ajuns No1 în majoritatea țărilor europene. Au urmat hituri precum “Don’t Play Your Rock’n’roll To Me”, “I’ll Meet You At Midnight”, “Needles And Pins” sau “Living Next Door To Alice”.

00000231277 b74a 506x716 bmm 27dfd2fb

Organizatorii concertului au scris pe Facebook:

După succesul concertului din 15 mai de la BT Arena din Cluj Napoca, Chris Norman va urca pe scena Sălii Palatului. Artistul britanic revine la București după 14 ani și promite un show cel puțin la fel de spectaculos ca cel de la Cluj.

BT Arena a fost sold out pentru concertul Chris Norman. 7.000 de spectatori au fredonat muzica fostului solist de la Smokie și au răspuns cu aplauze la salutul acestuia în limba română: “Bună seara, ce mai faci, bine”.

Spectacolul de la Cluj a fost deschis de Ovidiu Lipan Țăndărică și Paul Ciuci (fabrica de hituri Compact) și prezentat de Dan Negru, liderul audiențelor tv. Dan Negru a creat un moment special provocându-l pe Ovidiu Lipan Țăndărică sa cante la orice obiect. Țăndărică a primit ropote de aplauze și a ridicat sala în picioare după ce a cântat împreună cu publicul la un… scaun.

Show-ul de la București va fi similar cu cel de la Cluj Napoca și îi va aduce pe scenă alături de Chris Norman pe  Geoff Carline – chitară, voce, Martina Walbeck – Keyboards, pian, voce, Axel Kowollik – bass, voce, Dorino Goldbrunner – tobe, Rachel Parga, chitară, voce.

Sursa foto: Facebook

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.