„Regina întunericului” – „out” de la „Chefi la cuțite”!

de Florian
0 Comentariu 41 views

Gabriela Lucuțar este o femeie de succes! A devenit cunoscută ca urmare a participării la un show culinar, un concurs în care mai multi concurenți găteau acasă, unii pentru ceilalți. Nu a câștigat nici atunci.

Gabriela Lucuțar are o afacere cu pompe funebre. A concurat la Arena Leilor pentru a obține finanțarea unui crematoriu care să nu polueze, dar nu a primit finanțarea. Tot ea este cunoscută pentru organizarea funeraliilor de lux pentru actorul Ion Dichiseanu, artista Ionela Prodan și fosta soție a premierului Petre Roman, Mioara Roman.

Recent, s-a înscris la „Chefi la cuțite”. Aici a încercat să fie o prezență insolită, iscând anumite controverse. S-a sărutat pasional cu un coleg de echipă, a fost îmbrâncită de un adversar de la altă echipă.

Din păcate, proba de a găti „foie gras” „i-a pus capac”, adică a dus la eliminiarea din cauza celor patru puncte primite de preparatul ei la proba individuală.

Așadar, „Regina întunericului” cum i se spune, a mai bifat o activitate la un show de televiziune.

Sursa foto: Arhivă

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.