Regele Hagi, susținere fermă pentru Regina Halep

de Florian
0 Comentariu 34 views

Îmi aduc aminte de o imagine emblematică. Este una istorică în care Hagi, deja rege al fotbalului apărea fotografiat lângă o fată, cam băiețoasă, slabă, care era numai zâmbet.

Mai târziu, acea fată avea să fie Regina Tenisului românesc dar și mondial, Simona Halep. Dacă Hagi s-a luptat ani la rând cu impostura din fotbal, spunând „după noi nu mai vine nimeni”, Regele a declarat că Simona Halep este un patrimoniu național și că trebuie susținută. Amândoi sunt constănțeni și au adus glorie României.

Iată declarația Regelui Hagi, citată de Pro TV:

„„Este un lucru foarte delicat, cred că se discută şi prea mulţi vorbesc. Eu de obicei sunt mai atent la lucrurile acestea. Cred eu că în situaţiile acestea cel mai bine… Cred că nu există un român căruia nu îi pare rău de tot ce e. Suntem lângă ea 200% cu toţii. Cel mai bine să vorbească avocatul şi Simona, pentru că ei cunosc cel mai bine lucrurile, aşa cum avocatul a vorbit şi a zis nişte lucruri foarte bine punctate şi eu merg pe acest aspect. Cred că se vorbeşte mult, se zice mult şi mulţi îşi dau importanţă şi vorbesc prea mult. Lăsaţi să curgă lucrurile aşa cum trebuie, pentru că cei care ştiu de fapt tot sunt în primul rând avocaţii ei şi Simona, care trebuie susţinută de toată România, pentru că un patrimoniu al României şi trebuie să fim lângă ea”

Sursa foto:Facebook/Notariurbina.cl

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri dezvoltat de echipa SEO AGENCY RO. 

Știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

 

Date comerciale

  • SEO MARKETING AGENCY SRL
  • CUI: 41380160
  • Reg. Com: J15/1263/2019
©2022-2023 EQY News All rights reserved.