Recenzie Kingdom of the Planet of the Apes – Data lansării, trailer și distribuție

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 276 views

“Kingdom of the Planet of the Apes” marchează o nouă etapă în franciza “Planet of the Apes”. Regizat de Wes Ball, acest film aduce o perspectivă proaspătă asupra unei lumi în care maimuțele au devenit specia dominantă, iar oamenii trăiesc în umbra lor. Cu un nou lider ape tiranic construindu-și imperiul, un tânăr maimuță pornește într-o călătorie periculoasă, care îl va face să pună la îndoială tot ce știa despre trecut și să ia decizii care vor defini un viitor atât pentru maimuțe, cât și pentru oameni.

Data de lansare și producția filmului

“Kingdom of the Planet of the Apes” este programat să fie lansat în cinematografele din America de Nord pe 24 mai 2024. Această dată a fost stabilită cu mult timp înainte și nu a fost modificată datorită proceselor fără probleme de pre-producție, producție și post-producție.

Regizorul Wes Ball a fost ales să preia franciza “Planet of the Apes” după succesul său în regizarea trilogiei “Maze Runner”. Scenariul a fost scris de Josh Friedman, Rick Jaffa, Amanda Silver și Patrick Aison. Filmul este produs de Joe Hartwick Jr., Rick Jaffa, Amanda Silver, Wes Ball și Jason Reed. Cu o distribuție impresionantă, care include actori precum Owen Teague, Freya Allan, Kevin Durand, Peter Macon și William H. Macy, “Kingdom of the Planet of the Apes” promite să fie o experiență cinematografică captivantă.

Sinopsisul filmului

Acțiunea filmului are loc la generații după domnia lui Caesar și războiul dintre tribul său și organizația Alpha-Omega. Multe clanuri de maimuțe au ieșit din oaza în care Caesar a condus maimuțele sale, în timp ce oamenii au regresat la un stadiu sălbatic. Când liderul maimuțelor, Proximus Caesar, pervertește învățăturile lui Caesar pentru a înrobi alte clanuri în căutarea ultimelor urme de tehnologie umană secretă, maimuța Noa pornește într-o călătorie pentru a găsi libertatea alături de o tânără sălbatică numită Mae.

Distribuția și echipa de producție

Filmul îi are în rolurile principale pe Owen Teague în rolul lui Noa, pe Freya Allan în rolul lui Mae și pe Kevin Durand în rolul lui Proximus Caesar. Alături de ei, se află Peter Macon în rolul lui Raka, Lydia Peckham în rolul lui Soona, Travis Jeffery în rolul lui Anaya și William H. Macy într-un rol necunoscut. Echipa de producție este condusă de regizorul Wes Ball și producătorii Joe Hartwick Jr., Rick Jaffa, Amanda Silver, Wes Ball și Jason Reed.

Dezvoltarea și informațiile confirmate

Ideea unui al patrulea film din seria “Planet of the Apes” a apărut în 2016, când regizorul Matt Reeves a dezvăluit că are planuri pentru continuarea francizei. În 2019, după achiziționarea de către Disney a 20th Century Fox, s-a anunțat că vor fi realizate noi filme din universul “Planet of the Apes”. Wes Ball a fost ales să scrie și să regizeze “Kingdom of the Planet of the Apes” după succesul său în trilogia “Maze Runner”.

Filmul nu va fi un reboot, ci va explora moștenirea lui Caesar. Scenariul este scris de Wes Ball și Josh Friedman, iar producția este asigurată de Joe Hartwick Jr., Rick Jaffa, Amanda Silver, Jason Reed și Wes Ball. Filmul este așteptat să fie una dintre ultimele producții ale companiei 20th Century Studios înainte de a trece la platforma Netflix.

Trailer și anticipații

Primul trailer pentru “Kingdom of the Planet of the Apes” a fost lansat pe 2 noiembrie 2023 și ne-a oferit o primă privire asupra lumii în care se va desfășura acțiunea filmului. Cu toate acestea, detalii despre poveste nu au fost dezvăluite în mod explicit. Cu mare așteptare pentru acest film, se preconizează că va beneficia de o campanie amplă de promovare, inclusiv spoturi TV și trailere extinse pentru a genera interesul publicului.

“Kingdom of the Planet of the Apes” promite să ofere o nouă direcție pentru franciza “Planet of the Apes”. Cu o poveste captivantă și o distribuție talentată, acest film se anunță a fi un succes în cinematografele din întreaga lume. Fanii seriei vor fi încântați să descopere o nouă perspectivă asupra acestei lumi în care maimuțele sunt dominante și oamenii luptă pentru a-și găsi locul într-un viitor incert. “Kingdom of the Planet of the Apes” este un film pe care nu vrei să-l ratezi!

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.