PSG a găsit un înlocuitor pentru Neymar în Italia

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 52 views

Jucătorul de la Juventus, Federico Chiesa, este văzut ca posibil înlocuitor pentru atacantul brazilian Neymar de la PSG, care pare să se îndrepte către o mutare în Arabia Saudită.

Conform publicației La Gazzetta dello Sport, Juventus ar fi dispusă să vândă jucătorul italian în vârstă de 25 de ani pentru o sumă cuprinsă între 50 și 60 de milioane de euro. Deși Chiesa mai are doi ani de contract cu echipa din Torino, el nu este satisfăcut de modul în care este folosit de staff-ul tehnic. Chiesa vede cu ochi buni o posibilă mutare la PSG, având în vedere posibilitatea creșterii veniturilor sale și șansa de a evolua în Liga Campionilor.

În sezonul 2022/2023, Chiesa a jucat de 33 de ori pentru Juventus, reușind patru goluri și oferind șase assist-uri. Valoarea sa de piață, conform site-ului Transfermarkt, este estimată la 40 de milioane de euro.

Se pare că anterior Liverpool a fost interesată de serviciile lui Chiesa. Între timp, Neymar, jucătorul echipei PSG, pare a fi pe cale de a se transfera la clubul Al-Hilal din Arabia Saudită.

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri dezvoltat de echipa SEO AGENCY RO. 

Știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

 

Date comerciale

  • SEO MARKETING AGENCY SRL
  • CUI: 41380160
  • Reg. Com: J15/1263/2019
©2022-2023 EQY News All rights reserved.