Programul Casa Verde 2023: Înscrieri, modificări importante pentru accesarea finanțării în energie regenerabilă

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 301 views

În jurul datei de 15 mai, înscrierea persoanelor fizice în programul de finanțare va începe. Înscrierea se va desfășura în etapa a doua, pe parcursul a trei zile lucrătoare pentru fiecare dintre cele opt regiuni de dezvoltare ale României, totalizând 24 de zile lucrătoare. Această abordare a fost aleasă pentru a evita supraaglomerarea serverelor și problemele tehnice.

Calendarul va fi public și va fi disponibil pe site-ul AFM, astfel încât cetățenii să știe când să se înscrie, în funcție de regiunea lor. Documentele necesare pentru înscriere includ actul de identitate, extrasul de carte funciară, certificatul fiscal de la ANAF și cel de la primărie, la care mai adăugăm buletinul.

După înscriere, persoanele fizice au 90 de zile pentru a lua legătura cu instalatorii validați pe lista națională. Președintele AFM, Laurențiu Neculaescu, a declarat că instalatorii pot lucra și în alte regiuni, fără restricții.

Documentele necesare pentru înscriere includ actul de identitate, extrasul de carte funciară, certificatul fiscal de la ANAF și cel de la primărie și buletinul. În cazuri speciale, pot fi necesare și alte documente.

În programul Casa Verde 2023, beneficiarii se vor înscrie singuri în aplicația AFM. Dacă dosarul nu este complet sau actele nu sunt conforme, cererea va fi respinsă fără posibilitatea de a solicita clarificări. Ensys oferă asistență în înscriere pentru cei care doresc acest lucru.

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.