Prof. Univ. Dr. Ion Cucui, Doctor Honoris Causa al Universității Valahia Târgoviște a murit într-un accident de mașină!

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 168 views

Comunitatea Universității Valahia din Târgoviște este în doliu după decesul neașteptat al fostului Rector, domnul prof.univ.dr. Ion Cucui, într-un accident rutier.

Accidentul a avut loc pe DJ 720, în zona localității Nisipuri, aparținând comunei Ulmi. Conform IPJ Dâmbovița, primele informații indică faptul că mașina profesorului în vârstă de 72 de ani a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat într-un șanț.

Autoritățile vor investiga cauzele decesului și ale accidentului.

Născut la 5 mai 1950, prof.univ.dr. Ion Cucui a fost Rector al Universității Valahia din Târgoviște timp de 10 ani, între 2002 și 2012, și conducător de doctorat începând cu 2005. Cu o bogată experiență în mediul economic, atât în plan național cât și internațional, profesorul Cucui a deținut funcții de conducere între anii 1984 și 1996.

În perioada 1996-2002, a fost prorector responsabil cu probleme economice, sociale și de relații internaționale al Universității Valahia din Târgoviște. A început să lucreze în învățământul superior în 1994, fiind și profesor invitat în Franța. A participat la zeci de granturi cu finanțare națională și europeană.

Specialist în Economie și Economie agrară, domnul Cucui a absolvit Facultatea de Economie Agrară în 1975 și a obținut titlul de Doctor în Economie la ASE București în 1995.

Dumnezeu să îl ierte!

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.