Probleme mari pentru Compania Nikola din SUA! Ce decizie a luat fabricantul de camioane electrice?

de Florian
0 Comentariu 153 views

Agenția Reuters, preluată de către Hotnews a dezvăluit că producătorul de autocamioane electrice Nikola a decis să recheme la service toate cele 209 camioane electrice pe care le-a fabricat.

Nikola este un producător american de camioane electrice, care s-a înființat î 2014, la Salt Lake City, Utah, SUA.

Sursele citate menționează că au fost raportate incendii provocate de contactul dintre lichidul de răcire și acumulatorii electrici care propulsează mastodonții electrici.

Lucrurile nu merg prea bine pentru că Nikola a decis să  evalueze colaborarea cu Stephen Girsky, fost director general al General Motors care lucra în aceeași poziție pentru Nikola începând din 4 august, solicitând o monitorizare în următoarele 12 luni.

Fabricantul a declarat conform Reuters, preluat de Hotnews:

„Este puţin probabil ca o acțiune răuvoitoare sau alţi factori externi să fi cauzat incidentul”.

Compania a considerat că incendiile din Nevada si New Mexico ar fi putut fi provocate de o mână criminală. Compania a decis să evalueze modul de staționare al acestor camioane, dacă ele pot fi staționate 100% afară în perioadele de repaos atunci când există intemperii naturale.

Problemele de credibiliate s-au tradus și prin scăderea valorii acțiunilor de bursă ale Nikola, cu 5,6 % la ultima închidere .

Sursa foto: Adevărul

 

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.