Probleme la iPhone 15!

de Florian
0 Comentariu 270 views

Apple a declarat sâmbătă, conform Reuters, citată de Pro TV că a identificat câteva probleme care pot face ca noile sale iPhone-uri 15 să se încălzească peste aşteptări, inclusiv o eroare în software-ul iOS 17, care va fi remediată într-o actualizare viitoare.

Este vorba și de o încălzire în exces a sofisticatelor gadget-uri. Aplicaţiile terţă parte care cauzează problema includ jocul Asphalt 9; Instagram, parte a Meta Platforms; şi Uber, conform companiei. Instagram a remediat deja problema cu aplicaţia sa, pe 27 septembrie, arată Pro TV, citând un comunicat Apple

Compania cu sediul central în Cupertino, California, a mai precizat că modelele iPhone 15 Pro şi Pro Max nu au prezentat supraîncălzire din cauza designului, mai degrabă noile carcase de titan au ca rezultat o disipare a căldurii îmbunătăţită, în comparaţie cu modelele anterioare din oţel inoxidabil, arată sursa citată.

Sursa foto: Pro TV

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.