Premiere cinema aprilie 2023 – Lansări noi în cinematografele din Romania

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 96 views
The Super Mario Bros. Movie

O lună în care nu prea avem filme cunoscute, chiar avem filme lansate internațional în 2022. Industria cinematografică a fost puternic afectată de pandemia de COVID-19. Închiderea cinematografelor și restricțiile de distanțare socială au dus la o scădere semnificativă a veniturilor și la perturbarea întregului lanț de producție și distribuție a filmelor.

Pentru a face față noilor condiții, multe studiouri și producători de film au început să lanseze filmele lor direct pe platforme de streaming, cum ar fi Netflix, Amazon Prime Video sau Disney+. Acest lucru a dus la o schimbare semnificativă în modul în care publicul consumă și accesează filmele.

Pe lângă schimbarea modului de distribuție, pandemia a afectat și producția de filme, fiind nevoie de implementarea de protocoale stricte de siguranță pentru a preveni răspândirea virusului în timpul filmărilor.

Iată filmele ce se vor lansa în luna aprilie a acestui an:

The Super Mario Bros. Movie – 7 aprilie

Filmul “The Super Mario Bros. Movie” este o adaptare cinematografică a popularului joc video Super Mario Bros., creat de Nintendo. Primul film de acest gen a fost lansat în 1993 și a fost intitulat “Super Mario Bros.” Acesta a fost regizat de Rocky Morton și Annabel Jankel și a avut în rolurile principale pe Bob Hoskins ca Mario, John Leguizamo ca Luigi și Dennis Hopper ca antagonistul Regele Koopa.

Povestea urmărește aventurile plombierilor Mario și Luigi, care se trezesc într-o lume paralelă numită Dinohattan. Aici, ei trebuie să salveze Prințesa Daisy de la maleficul Rege Koopa și să prevină fuziunea celor două lumi. Filmul a fost criticat pentru adaptarea slabă a materialului sursă și a fost un eșec de box-office, câștigând statutul de film cult în anii următori.

În 2022, o nouă adaptare a jocului Super Mario Bros. a fost anunțată sub formă de film animat, produs de Illumination Entertainment, studioul responsabil pentru franciza “Minions” și “Despicable Me” (Sunt un mic ticalos). Filmul animat va fi regizat de Aaron Horvath și Michael Jelenic, iar Charles Martinet, vocea originală a lui Mario din jocuri, se va alătura distribuției. Premiera acestui film este programată pentru 2022, dar datele exacte pot varia în funcție de evoluția producției și situația globală.

The Pope’s Exorcist – 7 aprilie

“The Pope’s Exorcist” este un film american de groază supranatural regizat de Julius Avery și cu Russell Crowe în rolul principal, interpretându-l pe părintele Gabriele Amorth. Filmul îi mai are în distribuție pe Daniel Zovatto, Alex Essoe și Franco Nero. Pelicula se inspiră din două cărți scrise de Amorth – “An Exorcist Tells His Story” și “An Exorcist: More Stories”.

Air (2023) – 7 aprilie

“Air” este un film de dramă american din 2023 regizat de Ben Affleck și avându-i în distribuție pe Matt Damon, Ben Affleck, Jason Bateman, Viola Davis și Chris Messina. Mai multe detalii cu privire la intrigă și personaje nu sunt disponibile în acest moment.

Le chêne – 14 aprilie

Într-o pădure, un stejar de 210 ani a devenit regele regatului său verde. În acest film de aventură spectaculos, distribuția extraordinară include veverițe, gărgărițe, gaițe, furnici și șoareci de câmp – lumea mică, vibrantă și zumzăitoare care trăiește în jurul copacului maestuos. De la rădăcini până în vârf, acest copac oferă adăpost, hrană și protecție tuturor creaturilor sale. Filmul este o oda poetică dedicată vieții și naturii.

Filmul va avea lansarea pe data de 14 aprilie. Regia filmului: Laurent Charbonnier, Michel Seydoux.

Boss (2022) – 21 aprilie

În filmul “Boss”, Bogdan este un șofer de ambulanță meticulos și inteligent care se alătură altor trei bărbați pe care abia îi cunoaște pentru a comite un jaf armat. La început, pare că cei patru au reușit să scape neprinși, dar lumea lui Bogdan se prăbușește dramatic atunci când începe să suspecteze că unul dintre complicii săi manipulează ancheta poliției. În urma acestor evenimente, Bogdan pornește într-o investigație obsesivă, încercând să dezvăluie identitatea celorlalți complici. Pe măsură ce descoperă noi detalii, el se confruntă cu o spirală de frică și intră tot mai adânc într-un teritoriu necunoscut și plin de pericole.

L’innocent (2022) – 21 aprilie

“L’Innocent” este o comedie ce a avut lansarea internațională în 2022, regizată de Louis Garrel și avându-i în distribuție pe Louis Garrel, Roschdy Zem, Noémie Merlant și Anouk Grinberg în roluri principale.

Povestea filmului urmărește aventurile lui Abel, interpretat de Louis Garrel, care află că mama sa urmează să se căsătorească cu un bărbat aflat în închisoare. Abel se hotărăște să își ajute mama și, împreună cu cel mai bun prieten al său, încearcă să împiedice căsătoria. Pe parcurs, întâlnirea cu posibilul său viitor tată vitreg îi oferă o nouă perspectivă asupra situației.

“L’Innocent” a fost lansat în 2022 și a primit recenzii pozitive din partea criticilor pentru umorul său, interpretarea actorilor și regia lui Louis Garrel.

Evil Dead Rise (2023) – 21 aprilie

“Evil Dead Rise” este un film de groază american din 2023, regizat de Lee Cronin și produs de Sam Raimi, creatorul original al seriei de filme “Evil Dead”. Este al patrulea film din franciza “Evil Dead”, după “The Evil Dead” (1981), “Evil Dead II” (1987) și “Army of Darkness” (1992).

Acțiunea filmului urmărește două surori, interpretate de Alyssa Sutherland și Lily Sullivan, care luptă să supraviețuiască într-un oraș plin de demoni. Este pentru prima dată când seria “Evil Dead” se mută în mediul urban, iar acțiunea se desfășoară într-un bloc de apartamente.

Sam Raimi, care a regizat primele trei filme din seria “Evil Dead”, este implicat în producția acestui film, dar nu va fi regizorul. Bruce Campbell, care a interpretat personajul principal, Ash Williams, în primele trei filme, nu va apărea în acest film, deoarece este considerat o reinventare a seriei.

Renfield (2023) – 21 aprilie

Filmul este regizat de Chris McKay și scris de Ryan Ridley, bazat pe personajul fictiv Renfield, din romanul clasic “Dracula” de Bram Stoker.

Personajul principal Renfield, interpretat de actorul Nicolas Cage, este un criminal în serie care este internat într-un spital de psihiatrie și se îndrăgostește de terapeuta sa, interpretată de actorul Tony Hale. În timp ce Renfield încearcă să își facă un loc în viața lui Hale, el este hărțuit de viziuni și fantezii înspăimântătoare cu privire la vampirul Dracula.

Renfield este cunoscut ca fiind slujitorul fidel al lui Dracula în romanul lui Bram Stoker, însă acest film se concentrează pe povestea sa și încearcă să îi exploreze și să îi aducă la lumină psihologia și motivele.

Knights of the Zodiac (2023) – 28 aprilie

“Knights of the Zodiac” este un film de acțiune, aventură și fantezie bazat pe franciza de anime și manga “Saint Seiya” creată de Masami Kurumada.

Acțiunea filmului “Knights of the Zodiac” urmărește povestea tânărului orfan Seiya, care este recrutat de o organizație misterioasă pentru a deveni un Cavaler al Zodiacului. El se alătură altor Cavaleri și încearcă să salveze lumea de forțele răului.

Filmul este regizat de Tomasz Bagiński și are în distribuție actori precum Famke Janssen, Madison Iseman, Sean Bean, Mark Dacascos, Nick Stahl. Este o adaptare live-action a seriei de anime și manga “Saint Seiya” și a fost lansat pe Netflix în ianuarie 2022.

Beautiful Disaster (2023) – 28 arpilie

“Beautiful Disaster” este un film romantic-dramatic american din 2023, regizat de Roger Kumble și bazat pe romanul omonim al autoarei Jamie McGuire. Filmul are în distribuție actorii Virginia Gardner și Dylan Sprouse în rolurile principale.

Acțiunea filmului urmărește povestea lui Abby, interpretată de Virginia Gardner, o studentă universitară care încearcă să scape de trecutul ei întunecat și să înceapă o viață nouă. În timpul acestui proces, ea se îndrăgostește de Travis, un băiat rău interpretat de Dylan Sprouse. Cu toate că încearcă să își controleze sentimentele, Abby este atrasă de Travis și de stilul său de viață dezordonat și aventuros.

“Beautiful Disaster” este un film despre dragoste, iertare și acceptarea de sine, care explorează teme precum relațiile abuzive, depresia și dependența de substanțe. Filmul este programat pentru lansare în România pe 28 aprilie 2023.

10 jours encore sans maman (2023) – 28 aprilie

“10 jours encore sans maman” este un film francez din 2023 ce se va lansa pe data de 28 aprilie regizat de Ludovic Bernard și avându-i în distribuție pe Franck Dubosc, Aure Atika, Alexis Michalik, Annelise Hesme, Héléna Noguerra. Filmul este o adaptare a unei piese de teatru franceze cu același nume.

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri dezvoltat de echipa SEO AGENCY RO. 

Știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

 

Date comerciale

  • SEO MARKETING AGENCY SRL
  • CUI: 41380160
  • Reg. Com: J15/1263/2019
©2022-2023 EQY News All rights reserved.