Petrecere IAC-AȘA la Casa Presei pe 24 noiembrie! Vezi programul!

de Florian
0 Comentariu 213 views

Evenimentul  realizat de 7Arts Agency debutează în data de 24 noiembrie, la ora 20:30 și are următorul program:

„20:30-23:00 Te poftim în atmosferă încetișor, cu ritmuri mai acustice, cât să prinzi poftă de mai mult, astă seară nimeni să nu doarmă.
23:00-23:45 Concert live Taraf Flamenco, cât să-ți dai seama că Sistemul nostru Solar se aseamănă și cu altele, la fel și Bucureștiul cu Sevilla; Magdaleno, spune drept, ole, avem și dans, iar balansul e nemaiauzit.
23:45-02:30 Lăutărească și folclor cu inflexiuni electro, ca o Leliță Ioană în costum de astronaută focoasă;
02:30-05:00 Electronic Dance Music cu inflexiuni lăutărești și orientale, să vezi ce ascultă extratereștrii la nuntă și divorț”.
Căminul Cultural a scris pe Facebook:
”Cercetătorii de la NASA au dezvăluit recent cele mai noi descoperiri surprinse de sateliții trimiși în spațiu – la marginea galaxiei, extratereștri în ițari și opinci dansau bătute moldovenești, sârbe și hore pătimașe și luau mândruțele la dans pe o lăutărească spațială cum numai la petrecerile IAC-AȘA vei avea ocazia să dansezi și tu. Folclor spațial pentru hore spațiale, pe 24 noiembrie, la Sala de Marmură de la Casa Presei Libere. Umblă vorba printre profeții Sistemului Solar că te vei îndrăgosti de această muzică pe care o cunoști, cu siguranță, dar care ți se va dezvălui reimaginată în spiritul noului mileniu.
Mai multe informații despre bilete, găsiți aici: https://m.iabilet.ro/bilete-iac-asa-casa-presei-libere…/
Pentru rezervări sau alte informații: 0745.250.077
Dress code: Piese din portul popular, with a twist”
Sursa foto: Căminul Cultural

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.