Pescobar (Paul Nicolau) transforma Vila Minerva din Techirghiol într-un centru spa și de tratament

0 Comentariu 806 views

Pe contul de TikTok al Tavernei Racilor Herăstrău, un popular restaurant din București, Paul Nicolau (Pescobar) anunță că va reabilita Vila Minerva din Techirghiol, județul Constanța, printr-o investiție substanțială de 2 milioane de euro. Vila va fi transformată într-un centru spa și de tratament.

În filmarea postată pe rețeaua de socializare, Pescobar declară: “Investesc 2 milioane de euro la Techirghiol pentru reabilitarea Vila Minerva, o perla locală cu o istorie impresionantă, fondată în 1916. Inițial, a servit ca bază de tratament balneo-climateric! Îmi extind afacerea în această direcție, datorită durerii mele constante de la nivelul gâtului, care mă determină să investesc într-un centru unde mulți să poată găsi vindecare! Nămol, kinetoterapie, ozonoterapie, într-un boutique retreat hotel by PESCOBAR.”

@tavernaracilorsnagov2

Mi-a luat mama hotel ❤️‍🔥😎😆 #vilaminerva#pescobar#spa#retreat

♬ original sound – 🦀Taverna-Racilor🦀

@tavernaracilorsnagov2

Vila Minerva din Techirghiol ❤️ va fi transformata intr-un centru spa si de tratament ❤️! Mă bucur că pot reabilita această cladire minunată ❤️🇷🇴 #pescobar

♬ original sound – 🦀Taverna-Racilor🦀

VEZI VIDEO 2 AICI! 

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.