Percheziții la Galați!

de Florian
0 Comentariu 188 views

În perioada 13-15 martie, scrie Pro TV au avut loc 7 percheziții domiciliare într-un dosar de delapidare la un operator economic din sfera colectării deșeurilor. Poliția spune că prejudiciul sare de un milion lei.

Poliția Română anunță:

”În urma percheziţiilor efectuate la sediul societăţii, domiciliul administratorului şi la patru puncte de colectare, au fost descoperite şi indisponibilizate, în vederea confiscării, bunuri în valoare de aproximativ 298.000 de lei, respectiv: 284.780 de kilograme de deşeuri feroase, ⁠1.248 de kilograme de deşeu cupru şi 4.280 de kilograme de deşeu aluminiu, 1.000 de kilograme inox, 1.000 de kilograme de bronz şi 140 de kilograme de baterii. Întrucât poliţiştii au descoperit în evidenţele contabile ale societăţii documente neînregistrate sau întocmite în mod fictiv, precum şi deşeuri metalice achiziţionate fără documente justificative, cercetările vor fi continuate şi cu privire la săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală”

Sursa foto: Arhivă

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.