Operațiune antidrog în Vrancea și Buzău: 13 percheziții și șase reținuți pentru trafic și consum de droguri

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 73 views
Operațiune antidrog în Vrancea și Buzău

Pe 16 martie, ofițerii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea, în colaborare cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vrancea, au efectuat 13 percheziții la domiciliile unor suspecți de trafic de droguri de risc și mare risc, în județele Vrancea și Buzău. În urma acestor percheziții, șase persoane au fost reținute.

Scopul acțiunii a fost de a destructura o rețea infracțională organizată care opera în aceste județe, fiind emise 24 de mandate de aducere.

În urma perchezițiilor, au fost confiscate aproximativ 100 de grame de cannabis, 10 doze de amfetamină/cristal, 3 țigarete artizanale cu cannabis, 3 grindere, 1 cântar electronic, 7 bancnote rulate pentru consumul de droguri, 1 armă neletală de calibru 9 mm cu 4 cartușe și 14 telefoane mobile.

Procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vrancea au reținut 2 femei și 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani, pentru 24 de ore, urmând ca pe 17 martie să fie prezentați în fața Tribunalului Vrancea pentru propunerea de arestare preventivă.

Suportul operațional a fost oferit de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română, cu sprijinul polițiștilor din Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea, polițiștilor de combatere a criminalității organizate din Galați și Buzău și jandarmilor din inspectoratele de jandarmi județene Vrancea și Buzău. Sursa informatii si poza: Site-ul politiei Romane

REȚINUȚI PENTRU TRAFIC ȘI CONSUM DE DROGURI DE RISC ȘI DE MARE RISC

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri dezvoltat de echipa SEO AGENCY RO. 

Știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

 

Date comerciale

  • SEO MARKETING AGENCY SRL
  • CUI: 41380160
  • Reg. Com: J15/1263/2019
©2022-2023 EQY News All rights reserved.