O primă reacție în cazul avionului care a pierdut în înălțime, 50 pasageri fiind răniți!

de Florian
0 Comentariu 86 views

Pro TV arată că avionul care opera pe o rută din Oceania, tip Boeing care a pierdut brusc în înălțime fiind 50 pasageri răniți ar fi fost afectat de o eroare umană. S-a spus că o stewardesă ar fi atins din greșeală, un buton de pe scaunul pilotului, acest scaun s-a deplasat automant spre panoul de comenzi, fiind cumva decuplat pilotul automat.

Incidentul a determinat Compania Boeing, fabricantul aeronavei să investigheze aparatele, să reamintească faptul că acel buton trebuia să fie izolat de exterior cu un capac care să-l protejeze de atingeri accidentale. În plus, a decis să refacă manualele de utilizare pentru personalul de bord, în sensul că acel buton nu are capacul deschis în cursul zborului.

Incidentul s-a produs când avionul era la altitudinea și viteza de croazieră și stewardesele pregăteau masa și băturile, distribuindu-le pasagerilor. Atunci pasagerii nu purtau centurile, de aceea, plonjarea în gol a făcut ca unii pasageri să fie lipiți pur și simplu de plafonul avionului.

Sursa foto: Arhivă

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.