Netflix a lansat trailerul celui mai scump proiect din istoria sa

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 532 views

Netflix, serviciul de streaming, a dezvăluit trailerul pentru “One Piece”, o adaptare live-action a faimosului anime. Acesta este considerat cel mai costisitor proiect din istoria sa.

Buget de aproximativ 18 milioane USD per episod . Acest lucru face ca One Piece, unul dintre cele mai scumpe seriale realizate, chiar mai mult decât Game of Thrones și The Mandalorian la 15 milioane USD per episod.

Povestea se învârte în jurul unui adolescent, Monkey Di Luffy, care aspiră să devină regele piraților și își strânge o echipă de indivizi cu idealuri similare pentru a-l ajuta. După ce mănâncă un fruct magic, Luffy capătă abilitatea de a-și întinde corpul în moduri neașteptate. În aventurile lor, eroii se confruntă cu pirați rivali, cu o comoară legendară pe linie.

Primul sezon, format din zece episoade, va fi disponibil în întregime începând cu 31 august.

Anime-ul “One Piece. Big Jackpot” sau mai simplu “One Piece”, a avut premiera inițială în Japonia în 1999, iar acum numără peste 1000 de episoade. Acesta este bazat pe o manga care a fost publicată pentru prima dată în 1997.

Foto: Captura video trailer

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.