Mirela Retegan, postare emoționantă pe Facebook: „a fost o lecție de demnitate, umanitate, sănătate fizică și emoțională”

de Florian
0 Comentariu 110 views

Mirela Retegan a comentat pe Facebook modul în care publicul a fost fascinat de Andre Agassi și Steffi Graf la o întâlnire cu publicul din Cluj-Napoca.

Iată ce a scris pe Facebook, Mirela Retegan:

„Am un sfat pentru toți părinții care își vor copiii campioni: oprește-te și iubește-ți copilul, nu contează ce alege să facă.” Andre Agassi.
Dacă doar cu asta au plecat de la întâlnirea cu Agassi și Stefanie Graf, părinții aflați în sală, eu m-aș bucura foarte tare.
Am văzut astăzi, pe scenă, doi oameni!
Dincolo de toate trofeele, diplomele, medaliile , am văzut pe scenă un bărbat și o femeie care se iubesc, se respectă, se ascultă și se susțin. Felul în care el se uita la ea în timp ce răspundea la o întrebare, modul în care ea îl atingea pe umăr atunci când făcea o glumă… transmiteau atât de multă emoție în firescul în care se purtau unul cu celălat.
Masterclassul Steffi Graf- Andre Agassi, moderat de Andreea Esca a fost o lecție de demnitate, umanitate, sănătate fizică și emoțională .”

Sursa foto: Pixa Bay

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.