Mircea Geoană, Doctor Honoris Causa la Timișoara! Vezi mesajul!

de Florian
0 Comentariu 101 views

Mircea Geoană este Doctor Honoris Causa la UMF din Timișoara.

Pe Facebook. al doilea om din ierahia NATO a scris:

„Sunt foarte onorat să primesc titlul de Doctor Honoris Causa din partea Universității de Medicină și Farmacie din Timișoara, avanpostul vestic al școlii superioare românești, cel mai apropiat spațiu academic de Occident.
Bătălia pentru viitorul României se dă în fiecare zi. Ieri, am avut prilejul de a ține un discurs la Universitatea de Medicină și Farmacie din Timișoara, despre provocările majore ale prezentului și despre cum România, deși confruntată cu multiple vulnerabilități, are ocazia de a-și redefini viitorul printr-un efort colectiv și o viziune clară.
Aici trebuie subliniată importanța de a avea lideri respectați și competenți, capabili să ghideze națiunea printr-o perioadă de transformări geopolitice și tehnologice fără precedent.
Într-o lume în continuă schimbare, universitățile noastre rămân pilonii cunoașterii și ai progresului. Este esențial să investim în educație și inovație pentru a asigura dezvoltarea sustenabilă a României și pentru a ne pregăti tinerii pentru provocările viitorului.
Bătălia pentru viitorul României va fi purtată de toți liderii ce se făuresc, astăzi, pe holurile acestei universități.”

Sursa foto: Facebook

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.