Mame, tați sau bunici, însoțiți de un copil mai mic de 5 ani, acces prioritar la ghișee.

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 122 views

Prin lege, femeile însărcinate, mamele, tații sau bunicii însoțiți de un copil cu vârsta sub 5 ani trebuie să primească acces prioritar la ghișeele oricărei instituții publice sau private. În prezent, această măsură se află sub forma unei propuneri legislative din partea Partidului Național Liberal. De-a lungul celor 7 ani de școală, ne este învățat să dăm prioritate unei femei însărcinate sau unei mame în fața unei cozi. Cu toate acestea, din cauza ritmului alert al vieții de zi cu zi, mulți oameni uită acest lucru.

“De câte ori ați văzut un tată, care are în brațe sau lângă el un copil mic, să fie lăsat să treacă înainte? Sau un bunic? Propunerea legislativă inițiată de către deputații PNL Mara Calista, Florin-Alexandru Alexe, Alin Ignat și susținută de președintele PNL Arges, Alina Gorghiu, va așeza lucrurile. Și nu doar atât!” a declarat Radu Perianu pe pagina de facebook.

“Considerăm că au nevoie de acces facil și în parcări așa că aceeași propunere cuprinde un articol benefic prin care în parcările publice și private să fie locuri de parcare speciale pentru femeile însărcinate, pentru mamele, tații sau bunicii care au cu ei un copil sub 5 ani.” continua sa precizeze Radu Perianu.

Sursa foto: Republica.ro

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri dezvoltat de echipa SEO AGENCY RO. 

Știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

 

Date comerciale

  • SEO MARKETING AGENCY SRL
  • CUI: 41380160
  • Reg. Com: J15/1263/2019
©2022-2023 EQY News All rights reserved.