Israelul gata de „Ora Z”! Planul tactic de invadare în Fâșia Gaza al IDF este aprobat!

de Florian
0 Comentariu 140 views

Surse oficiale ale IDF – Forțelor De Apărare Israeliene anunță că planul tactic de invazie este gata/ Este o chestiune de ore până când ordinul de invazie terestră, aeriană și pe Mare va începe. Un maior din IDF  a prezentat o hartă, scrie CNN și îndemnul spre civili să meargă spre sud

Teroriștii Hamas au blocat culoarul deschs între orele 10-16 pentru ca acei civili din Gaza să se plece spre Sud, adică frontiera cu Egiptul.

Fâșia Gaza are 41 km lungime și masinile merg bară la bară, Israelul nu vrea să atragă critici dacă atacă Fâșia Gaza ar fi atacată cu civili.

Totuși, în acest răstimp, Shin Bet și Mossad vor să vadă dacă nu cumva mai sunt teroristi masați în Israel care ar putea ataca.

Ideea este că Israelul așteaptă câteva ore până când civilii din Fâșia Gaza vor fi fost evacuați spre sudul regiunii. Sute de tancuri sunt cu motoarele pornite aștetptând ordinul de înaintare. Artileria antiaeriană este și ea pregătită. Nave grecești, britanice și americane (cel mai nou portavion Gerlad Ford cu 75 aeromave carfe pot zbura) sunt în largul Mării Mediterane de Est/

Știre în curs de actualizare

Sursa foto: Emblema IDF/ Wikipedia

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.