Începe Gaudeamus București pe 22 noiembrie! Vezi ce a pregătit Editura „Paralela 45”!

de Florian
0 Comentariu 226 views
În perioada 𝟐𝟐–2𝟔 𝐧𝐨𝐢𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞, echipa 𝐄𝐝𝐢𝐭𝐮𝐫𝐢𝐢 𝐏𝐚𝐫𝐚𝐥𝐞𝐥𝐚 𝟒𝟓 va fi prezentă ka 𝐓â𝐫𝐠𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐜𝐚𝐫𝐭𝐞 𝐆𝐚𝐮𝐝𝐞𝐚𝐦𝐮𝐬 𝐑𝐚𝐝𝐢𝐨 𝐑𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐢𝐚.
La ediția din 2023, standul editurii are tematică muzicală, potrivită pentru târgul de carte organizat de unul dintre cele mai ascultate posturi de radio din România.
Va fi pus accentul accentul pe muzica din cărți, dar și pe literatura din muzică, invitându-i pe cititori într-un univers sinestezic, în care plăcerea lecturii se îmbină cu pasiunea pentru muzică.
Editura a scris pe Facebook:
„ De miercuri până duminică ne veți găsi la 𝐬𝐭𝐚𝐧𝐝𝐮𝐥 𝐧𝐫. 𝟐, 𝐧𝐢𝐯𝐞𝐥𝐮𝐥 𝟎𝟎 𝐚𝐥 𝐏𝐚𝐯𝐢𝐥𝐢𝐨𝐧𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐂𝐞𝐧𝐭𝐫𝐚𝐥 𝐚𝐥 𝐂𝐨𝐦𝐩𝐥𝐞𝐱𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐄𝐱𝐩𝐨𝐳𝐢ț𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐑𝐨𝐦𝐞𝐱𝐩𝐨. Am pregătit pentru cititori noutăți editoriale, dar și cele mai îndrăgite cărți din portofoliu. Din cele circa 𝟏𝟎𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐭𝐢𝐭𝐥𝐮𝐫𝐢 𝐩𝐫𝐞𝐳𝐞𝐧𝐭𝐞 𝐥𝐚 𝐬𝐭𝐚𝐧𝐝, veți putea alege cărți cu 𝐫𝐞𝐝𝐮𝐜𝐞𝐫𝐢 𝐜𝐮𝐩𝐫𝐢𝐧𝐬𝐞 𝐢̂𝐧𝐭𝐫𝐞 𝟏𝟓% ș𝐢 𝟓𝟎%.
 Cititorii noștri vor avea la dispoziție un pian și partiturile unor piese menționate în cărțile noastre. Cei care vor dori să le cânte, vor avea această ocazie.
Editura Paralela 45 va organiza la Gaudeamus 𝐳𝐞𝐜𝐞 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞: 𝐥𝐚𝐧𝐬ăr𝐢 𝐝𝐞 𝐜𝐚𝐫𝐭𝐞, 𝐬𝐞𝐬𝐢𝐮𝐧𝐢 𝐝𝐞 𝐚𝐮𝐭𝐨𝐠𝐫𝐚𝐟𝐞, 𝐝𝐞𝐳𝐛𝐚𝐭𝐞𝐫𝐢, 𝐩𝐫𝐞𝐜𝐮𝐦 și 𝐚 𝐈𝐈𝐈-𝐚 𝐞𝐝𝐢ț𝐢𝐞 𝐚 𝐂𝐥𝐮𝐛𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐝𝐞 𝐥𝐞𝐜𝐭𝐮𝐫ă 𝐑𝐞𝐭𝐫𝐨𝐯𝐞𝐫𝐬𝐢𝐮𝐧𝐢.
Așa cum v-am obișnuit, un 𝐞𝐜𝐫𝐚𝐧 𝐭𝐚𝐜𝐭𝐢𝐥 le va oferi cititorilor posibilitatea de a-și comada cărțile pe care și le doresc și nu le găsesc la stand, beneficiind de reducerile târgului, precum și de transport gratuit oriunde în țară”.
Sursa foto: Facebook

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.