În Franța, peste 36 de mii de curieri de droguri au fost arestați în 2023

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 59 views

În anul 2023, Franța a înregistrat un număr record de arestări în rândul distribuitorilor de droguri, cu aproximativ 36.500 de persoane reținute, conform declarațiilor lui Gerald Darmanin, șeful Ministerului Afacerilor Interne al țării. Această cifră reprezintă un vârf în ceea ce privește combaterea traficului de droguri pe teritoriul național.

Darmanin a evidențiat și eficiența forțelor de ordine în descoperirea și neutralizarea a peste o mie de locuri unde se desfășurau tranzacții ilegale cu droguri. Această acțiune face parte dintr-un efort mai larg de a combate comerțul ilegal cu substanțe interzise.

Această campanie intensificată vine în urma promisiunilor făcute de președintele Emmanuel Macron de a crește eforturile poliției în 2024 pentru a eradica traficul de droguri, o problemă deosebit de acută în regiunile sudice ale Franței. Aceste măsuri reflectă o abordare mai agresivă a guvernului în combaterea traficului de droguri și asigurarea siguranței cetățenilor.

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.