Ghid metodologic pentru predarea disciplinei ”Istoria evreilor. Holocaustul” pentru elevii de liceu publicat de Ministerul Educației!

de Florian
0 Comentariu 87 views

Ghidul metodologic pentru predarea disciplinei ”Istoria evreilor. Holocaustul” pentru elevii de liceu va putea fi folosit până la apariția manualelor școlare.

Conform Edupedu.ro, Ghidul are următoarea prezentare:

„Ghidul metodologic poate fi folosit de profesori pentru a preda disciplina ”Istoria evreilor. Holocaustul”, obligatorie pentru elevii de clasa a XI-a, din acest așa școlar, așa cum prevede legea Educației. Ghidul propune o abordare istorică, interdisciplinară și civică asupra conținuturilor programei noii discipline, introdusă în planurile de învățământ, începând cu acest nou an școlar 2023-2024. Documentul conține și o serie de sugestii de activități de învățare, cum ar fi: realizarea unor afișe prin care elevii să îndemne la toleranță și la respectarea diversității sau exerciții de clasificare a informațiilor din diverse surse, în funcție de un criteriu dat: antisemitism, discriminare, violență, stereotipuri culturale. Documentul a fost realizat de cadre didactice din învățământul universitar, cercetători și profesori din învățământul preuniversitar”.

Sursa foto: Suceava live

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri dezvoltat de echipa SEO AGENCY RO. 

Știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

 

Date comerciale

  • SEO MARKETING AGENCY SRL
  • CUI: 41380160
  • Reg. Com: J15/1263/2019
©2022-2023 EQY News All rights reserved.