Gala Atlas Arena 2023, 8-10 Decembrie, Cabana Vârful Ciucaș! Vezi pogramul!

de Florian
0 Comentariu 216 views
Invitația este deschisă pentru toți cei dornici să se bucure de o atmosferă vibrantă, premii și distracție, în mijlocul naturii la Cabana Vârful Ciucaș. Există un timp limită pentru cei care doresc a se înscrie și a plăti un avans, și anume până pe 14.10.2023!
Va fi  o experiență deschisă publicului larg, unde participanții se vor conecta cu natura, vor sărbători performanțele și vor face parte dintr-o echipă în creștere.
Organizatorii  care promit o experiență captivantă au scris pe Facebook:
” Invitația este deschisă pentru toți cei dornici să se bucure de o atmosferă vibrantă, premii și distracție, în mijlocul naturii la Cabana Vârful Ciucaș.
Distracția va începe vineri seara, cu un welcome dinner.

Pentru sâmbătă am pregătit o drumeție ușoară în mijlocul naturii și o gală plină de surprize, cu retrospectiva anului, obiectivele realizate și anunțarea celor viitoare, premierea sportivilor, momente amuzante, concursuri și tombole interactive cu premii pentru toți participanții. După gală avem o cină festivă cu preparate tradiționale și open bar, ciubăr, foc de tabără, muzică, cântec, joc și voie bună.
 Pentru duminica avem pregătit un mic dejun, socializare, aer curat, sala de jocuri, prânz, program de voie.
Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm și să sărbătorim împreună sfârșitul de an într-un mod memorabil!”
Sursa foto: Gala Atlas Arena

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.