Filmele lunii februarie 2024 pe Netflix

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 461 views

Netflix anunță pentru luna februarie noi producții captivante și diverse. Printre acestea se numără „Avatar: The Last Airbender”, „Everything Everywhere All at Once”, „Once Upon a Time in Hollywood” și „Nuntă pe bani”. Fiecare dintre aceste titluri oferă o experiență unică și promite să captiveze și să încânte publicul.

Avatar: The Last Airbender

Unul dintre cele mai așteptate titluri pe Netflix în luna februarie este „Avatar: The Last Airbender”. Această producție este o adaptare live-action a popularului serial de animație și urmărește aventurile lui Aang, tânărul avatar. Aang este însărcinat cu misiunea de a stăpâni cele patru elemente (apă, pământ, foc și aer) și de a reinstaura echilibrul lumii. Într-o lume amenințată de război și dezechilibru, Aang trebuie să învețe să-și folosească puterile și să înfrunte pericolele pentru a-și îndeplini destinul.

Everything Everywhere All at Once

„Everything Everywhere All at Once” este un alt titlu de top pe Netflix în luna februarie. Această producție aduce în fața publicului o poveste fascinantă despre o femeie în vârstă care descoperă că are acces la toate dimensiunile și călătorește prin ele pentru a salva lumea. Filmul este o combinație de fantezie, acțiune și comedie și promite să ofere o experiență captivantă și inedită.

Once Upon a Time in Hollywood

Un alt titlu care nu trebuie ratat pe Netflix în luna februarie este „Once Upon a Time in Hollywood”. Acest film regizat de Quentin Tarantino este o poveste despre Hollywood-ul anilor ’60 și despre doi prieteni, un actor și cascador, care încearcă să-și găsească locul în industria filmului. Cu o distribuție impresionantă și o poveste captivantă, acest film promite să fie o călătorie în timp și în culisele celebrei meleaguri a filmului.

Nuntă pe bani

„Nuntă pe bani” este o comedie romantică care aduce în prim-plan povestea unui cuplu care decide să-și organizeze nunta într-un mod neconvențional. Ei aleg să primească bani în loc de cadouri de nuntă și să folosească acești bani pentru a-și finanța luna de miere. Cu situații amuzante și momente romantice, acest film promite să aducă zâmbete și sărbătoare în casele telespectatorilor.

Alte producții de neratat în luna februarie

Pe lângă titlurile de mai sus, Netflix aduce și alte producții interesante în luna februarie. Iată câteva dintre acestea:

  • „One Day” – o cronică a unei povești de dragoste ce se întinde pe decenii întregi, bazată pe bestsellerul internațional al lui David Nicholls . Disponibil din 8 februarie.
  • „Code 8 Part II” – un fost condamnat face echipă cu un baron al drogurilor pentru a proteja o adolescentă de un sergent de poliție corupt este disponibil din 28 februarie.
  • „Orion and the Dark” – un elev obișnuit este vizitat de întruchiparea fricii lui principale, care îl poartă într-o călătorie extraordinară în jurul lumii. Disponibil din 28 februarie.
  • „House”, „M.D” – sezoanele 1-8, dar și filmele „Everything Everywhere All at Once”, „Once Upon a Time in Hollywood” și „Nuntă pe bani” vin pe platformă. Disponibil din 5 februarie.

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.