FESTIVALUL DUMITRU FĂRCAȘ, 2 – 4 noiembrie, Cluj-Napoca! Vezi programul!

de Florian
0 Comentariu 100 views

Dumitru Fărcaș a rămas în conștiința iubitorilor de folclor drept un maestru al taragotului și un etalon al folcorului românesc transilvan.

CJCPT Cluj a decis să anunțe faptul că marele rapsod este deja onorat cu un festival și în acest sens, a precizat pe Facebook:

„ Pasiunea cu care Dumitru Fărcaş s-a dăruit muzicii e un lucru pe care-l simțim cu toții ori de câte ori îl ascultăm. Nu există român care să nu fi râs, să nu fi plâns sau să nu-și aline dorurile pe muzica Maestrului Dumitru Fărcaș.

Muzica lui ne-a unit pe toti, ea a trecut dincolo de culorile politice, de naționalități sau rase, Dumitru Fărcaș, alături de Maria Tănase, Constantin Brâncuși a fost și va rămâne unul din cei mai mari ambasadori ai artei și folclorului românesc.
 Vă invităm să celebrăm împreună muzica, tradițiile și spiritul Maestrului Dumitru Fărcaș în cadrul FESTIVALUL DUMITRU FĂRCAȘ, care va avea loc între 2 și 4 noiembrie la Cluj-Napoca.  Gazda evenimentelor este îndrăgita Iuliana Tudor.
Bilete pentru concertele din 4 noiembrie: https://www.bilete.ro/festivalul-dumitru-farcas/ și în magazinele Inmedio & RELAY, Vodafone, Germanos – Telekom, Oficiile Poșta Română, precum și în Agenția de bilete a Operei Naționale Române Cluj-Napoca.
 Ne-am bucura tare mult dacă la evenimentele din 4 Noiembrie cât mai mulți dintre dumneavoastră ați veni îmbrăcați în port popular.”
Sursa foto: CJCPT Cluj

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri dezvoltat de echipa SEO AGENCY RO. 

Știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

 

Date comerciale

  • SEO MARKETING AGENCY SRL
  • CUI: 41380160
  • Reg. Com: J15/1263/2019
©2022-2023 EQY News All rights reserved.