FCSB se află la un singur punct distanță de câștigarea titlului, iar competiția pentru locul secund este extrem de intensă! Iată cum arată clasamentul actual în play-off.

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 74 views

FCSB se apropie de titlul de campioană, având nevoie de doar un punct după ce CFR Cluj a învins Universitatea Craiova cu scorul de 0-1. Această victorie aduce CFR Cluj la egalitate de puncte cu Craiova, ambele echipe ocupând acum locurile 3 și 4 cu câte 34 de puncte fiecare. Între timp, Farul Constanța se menține pe poziția a doua cu 35 de puncte.

În fruntea clasamentului, FCSB domină cu un confortabil avans de 11 puncte față de Farul și 12 față de Craiova și Cluj. Un meci crucial va avea loc sâmbătă, când FCSB se va confrunta cu Farul pe Arena Națională la ora 20:30. Partida va fi transmisă în format LIVE TEXT pe eqynews.ro. FCSB are nevoie doar de un egal pentru a sigila titlul de campioană a României.

Iată cum arată clasamentul actual în play-off:

  1. FCSB – 46 de puncte
  2. Farul Constanța – 35 de puncte
  3. Universitatea Craiova – 34 de puncte
  4. CFR Cluj – 34 de puncte
  5. Rapid București – 29 de puncte
  6. Sepsi – 28 de puncte

Confruntarea din weekend promite să fie decisivă pentru cursa spre titlu, în timp ce lupta pentru locurile de podium rămâne deschisă și extrem de competitivă.

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.