Rembrandt Art Centre invită publicul la un atelier de desen pe 27 aprilie 2024! Vezi programul!

de Florian
0 Comentariu 57 views

Rembrandt Art Centre invită publicul la un atelier de desen pe 27 aprilie 2024.

Pe Facebook, organizatorii au scris:

”Bine ați venit la atelierele creative Rembrandt Art, o oază de inspirație și inovație artistică, unde pasiunea pentru artă și dorința de autoexprimare se întâlnesc pentru a da naștere unor opere unice. Indiferent dacă sunteți la începutul călătoriei în lumea artei sau sunteți deja un artist confirmat, aici veți găsi un mediu care să vă stimuleze creativitatea și să vă îmbogățească tehnicile de expresie vizuală.
Vă invităm să vă lăsați călăuziți de instructorii noștri talentați și pasionați, cu vasta experienta profesionala și vor oferi sprijin personalizat în explorarea propriei viziuni artistice.
La atelierele creative Rembrandt, veți avea oportunitatea să experimentați cu o varietate de materiale și tehnici, să învățați cum să captați esența unui subiect și să transpuneți emoția pe pânză. Mai mult decât atât, veți face parte dintr-o comunitate vibrantă de artiști, unde fiecare lucrare spune o poveste și unde fiecare pătă de culoare contribuie la un dialog vizual captivant.
Vă așteptăm cu brațele deschise la atelierele creative Rembrandt Art, unde fiecare pensulă îndrăznește să scrie o nouă pagină în cartea artei, iar fiecare artist este sărbătorit pentru originalitatea și dedicația sa. Haideți să dăm frâu liber imaginației și să pictăm împreună următoarea capodoperă!
Tema atelier: Atelier desen FETIȚA cu PISICI
Data: Sâmbătă, 27 Aprilie
Ora: 13.00 -14.30
Durata: 1h, 30 minute
Vârsta: copii 6 – 10 ani
Locație: Mega Mall, Bulevardul Pierre de Coubertin 3-5, București, etaj -1
Cost atelier: 80 lei
Toate materialele folosite în cadrul evenimentelor sunt asigurate de noi!
Pentru mai multe informații vă stăm la dispoziție la telefon 0754 221 387.
Puteti achiziționa bilet din site: https://rembrandtart.ro/…/atelier-desen-fetita-cu…/
După finalizarea achiziției biletului, locul este confirmat automat.
În plus, pentru a vă recompensa angajamentul și pasiunea pentru artă, vă oferim oportunități exclusive atunci când alegeți să achiziționați un abonament la atelierele noastre .
Optând pentru un abonament, veți beneficia de facilități menite să îmbunătățească și mai mult experiența dvs. în lumea artei.
Puteti achizitiona abonamentul Rembrandt de aici: https://rembrandtart.ro/abonamente-ateliere-creative/ ”

Sursa foto: Facebook

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.