FCSB pune în vânzare biletele pentru derby-ul cu Rapid: De la 30 lei în peluză până la 200 lei în VIP! Zona VIP 1 deja epuizată dupa câteva ore…

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 166 views

Meciul dintre FCSB și Rapid este programat pentru data de 05 noiembrie 2023. Biletele pentru acest eveniment sunt deja puse în vânzare și pot fi achiziționate de pe site-ul oficial bilete-fcsb.ro.

Clubul încurajează fanii să beneficieze de opțiunea E-ticket, care permite tipărirea biletului acasă pe format A4 sau prezentarea acestuia direct de pe telefon la intrarea pe stadion. Aceste bilete electronice pot fi procurate până duminică, 5 noiembrie, până la ora 19:00.

“Clubul nostru vine în sprijinul suporterilor, oferindu-le acestora posibilitatea de a se prezenta la stadion cu E-ticket (bilet care poate fi tipărit acasă, pe hârtie A4, dar poate fi prezentat și pe telefon, la turnichet).

E-ticketele pot fi achiziționate până duminică, 5 noiembrie, la ora 19:00.”, a anunțat FCSB.

Iată cum stau prețurile:

  • PELUZA: 30 LEI
  • TRIBUNA 2, INEL 2: 40 LEI
  • TRIBUNA 2, INEL 1: 50 LEI
  • VIP 3: 100 LEI
  • VIP 2: 150 LEI
  • VIP 1: 200 LEI

„De asemenea, facem următoarele precizări cu privire la accesul copiilor și persoanelor cu dizabilități pe Arena Națională:

1. Copiii cu vârsta de până în 7 ani beneficiază de acces gratuit pe stadion, cu condiția să fie însoțiți de un adult. În situația în care un adult este însoțit de doi copii cu vârsta de până la 7 ani, acesta trebuie să achiziționeze un al doilea bilet.

2. Persoanele cu dizabilități sau însoțitorii acestora pot ridica biletele speciale de la casele de bilete ale stadionului. Pentru a primi biletele, acestea trebuie să prezinte copii după C.I. a persoanei cu dizabilități și actul doveditor al dizabilității respective, precum și copie după C.I. a însoțitorului.

Atenție! Persoanele cu dizabilități sunt obligate să prezinte certificatul de dizabilitate inclusiv la accesul în incinta stadionului.

Vă așteptăm alături de noi!”, se arată pe pagina oficială de Instagram a FCSB-ului.

Înainte de runda a 13-a din Superligă, FCSB conduce clasamentul cu 29 de puncte, având un avans de trei puncte față de CFR Cluj, care se află pe locul al doilea. Rapid ocupă poziția a treia, având 22 de puncte, la fel ca și Universitatea Craiova.

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri dezvoltat de echipa SEO AGENCY RO. 

Știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

 

Date comerciale

  • SEO MARKETING AGENCY SRL
  • CUI: 41380160
  • Reg. Com: J15/1263/2019
©2022-2023 EQY News All rights reserved.