Rezumat video: FCSB învinge Dinamo cu 2-1 pe stadionul „Arcul de Triumf”

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 183 views

FCSB a triumfat în meciul cu Dinamo, încheind cu scorul de 2-1 în cadrul etapei a doua a SuperLigii, pe Stadionul “Arcul de Triumf”, într-un cadru atmosferic superb.

Echipa FCSB a marcat primele goluri în prima repriză. Coman a înscris în minutul 30 printr-un șut spectaculos, după care a urmat golul lui Olaru din minutul 35. Dinamo a redus diferența cu un gol marcat de Gregorio la minutul 83, ca urmare a unei greșeli a portarului Târnovanu.

Această victorie a adus FCSB-ului un total de 6 puncte și un loc pe treapta a treia în clasament, alături de Farul Constanța și CFR Cluj. Cu toate acestea, bucureștenii au primit mai multe goluri decât contracandidatele lor. Pe de altă parte, Dinamo se află pe ultimul loc în clasament, cu 0 puncte și un golaveraj de 1-4.

Formațiile au fost:
FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Haruţ, Radunovic – Djokovic (Radaslavescu 90+5), Şut, Olaru (Edjouma 71) – Miculescu (Cordea 46), Al. Băluţă (Compagno 46), Fl. Coman (Ovidiu Popescu 77). Antrenor: Elias Charalambous

Dinamo: Golubovic – De Moura, Giafer, R. Grigore, Amzăr – Ghezali (Costin 64), Larrucea, Iglesias (Goncalo Gregorio 59), N. Roşu – Bani (Politic 59), Hakim Abdallah (Ţîră 82). Antrenor: Ovidiu Burcă.

Au fost acordate cartonașe galbene lui Dawa 20, Edjouma 80, Compagno 90+1 / R. Grigore 27, Larrucea 33.

Foto: Facebook FCSB

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.