Fan Courier a Dublat Numărul de FANbox-uri la 2000, la Nivel Național, Comparativ cu Anul Anterior

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 539 views
FANBox Moreni, photo by EQYNews.ro

Utilizarea unui locker pentru a primi comenzi online reprezintă cea mai simplă și eficientă metodă de livrare. Acest sistem te eliberează de grija de a urmări sosirea curierului sau de a-ți modifica programul în funcție de acesta. Tot ce trebuie să faci este să selectezi un locker apropiat locației tale și să-ți ridici produsele după ce ai primit un cod numeric sau QR.

Există multe companii care oferă acest serviciu, inclusiv Fan Courier, care a lansat propriul sistem de lockere, FANbox, în 2022. În pofida unui obiectiv inițial de a instala 1000 de lockere în 2023, numărul acestora s-a dublat, ajungând la aproximativ 2000 în întreaga țară.

Acestea sunt amplasate atât în orașele mari, cât și în cele mici, cu scopul de a asigura accesibilitatea serviciului pentru cât mai multe persoane. Adrian Mihai, CEO-ul Fan Courier, a subliniat această strategie într-o declarație recentă:

“În cei 25 de ani de activitate am fost tot timpul atenţi la clienţi, la nevoile lor, astfel că multe dintre soluţiile implementate de FAN Courier au venit ca răspuns la aceste nevoi. Succesul rapid al lockerelor instalate în primele luni de la startul investiţiei ne-a determinat să continuăm ritmul de instalare în toată ţara. Avem încredere că lockerele reprezintă o soluţie eficientă pentru toţi cei implicaţi – retaileri, curieri şi destinatari. Cu ajutorul reţelei de lockere creştem independenţa clientului final – care nu mai este nevoit să fie la adresă pentru primirea coletului, mărim productivitatea curierilor noştri şi contribuim la protejarea mediului înconjurător – un curier poate livra un număr crescut de expediţii şi poate prelua şi retururile de la aceeaşi unitate efectuând un singur drum cu maşina.”

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri dezvoltat de echipa SEO AGENCY RO. 

Știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

 

Date comerciale

  • SEO MARKETING AGENCY SRL
  • CUI: 41380160
  • Reg. Com: J15/1263/2019
©2022-2023 EQY News All rights reserved.