Evenimentul „Wonderlust” de la Apple iPhone 15 va avea loc pe 12 septembrie

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 249 views

Pe 12 septembrie, Apple va organiza un “Eveniment special Apple” care va fi transmis în direct din Apple Park începând cu ora 10 a.m. PT. Se așteaptă ca acest eveniment să fie momentul în care Apple va prezenta următoarea generație de iPhone și Apple Watch.

Invitațiile la eveniment conțin sloganul “Wonderlust” și au un logo Apple format dintr-o substanță asemănătoare nisipului, cu părți din el fiind purtate de vânt. Compoziția logo-ului va stârni cu siguranță speculații cu privire la ce pregătește Apple pentru acest eveniment, dar acestea le vom lăsa pentru o altă dată.

Ceea ce știm cu certitudine este că evenimentul va prezenta aproape cu siguranță gama iPhone 15, care se așteaptă să treacă de la Lightning la USB-C și să ofere mai multe actualizări pentru iPhone 15 Pro și Pro Max, inclusiv un cadru din titan nou și o lentilă cu zoom periscop pentru un zoom îmbunătățit. De asemenea, Apple se așteaptă să lanseze Apple Watch Series 9 și Apple Watch Ultra 2, iar există și posibilitatea lansării unui nou iPad mini.

Evenimentul Apple va fi disponibil pentru vizionare pe site-ul Apple, pe canalul YouTube Apple și în aplicația Apple TV. Dacă nu puteți urmări evenimentul în direct, acesta va fi disponibil pentru vizualizare ulterioară prin aceste canale.

iPhone 15: O nouă generație de tehnologie

Una dintre cele mai așteptate lansări de la evenimentul Apple “Wonderlust” este cea a iPhone 15. Noul model aduce numeroase îmbunătățiri și actualizări față de generația anterioară. Iată câteva dintre caracteristicile și specificațiile anticipate pentru iPhone 15:

1. Schimbarea de la Lightning la USB-C

Potrivit unui articol de pe Zona-IT.ro, iPhone 15 va face trecerea de la portul Lightning la USB-C. Această schimbare va aduce o serie de avantaje, inclusiv viteze mai mari de transfer de date și suport pentru tehnologia Thunderbolt.

2. iPhone 15 Pro și Pro Max

iPhone 15 va fi disponibil în versiunile Pro și Pro Max, cu mai multe actualizări și îmbunătățiri. Conform unui alt articol de pe Zona-IT.ro, aceste modele vor avea un cadru din titan nou și o lentilă cu zoom periscop pentru un zoom îmbunătățit. De asemenea, se așteaptă îmbunătățiri în ceea ce privește designul, afișajul și camera.

3. Apple Watch Series 9 și Apple Watch Ultra 2

Pe lângă iPhone 15, Apple va dezvălui și noile modele de Apple Watch. Conform unui articol de pe Zona-IT.ro, se așteaptă ca Apple Watch Series 9 să aducă îmbunătățiri la nivelul specificațiilor și funcțiilor, în timp ce Apple Watch Ultra 2 va fi un model premium, cu caracteristici avansate și un design elegant.

4. Posibila lansare a unui nou iPad Mini

În plus față de iPhone și Apple Watch, există și zvonuri cu privire la lansarea unui nou iPad Mini. Potrivit unui articol de pe Zona-IT.ro, acest nou model ar urma să vină cu specificații îmbunătățite, un design nou și un procesor mai puternic.

Cum puteți urmări evenimentul Apple “Wonderlust”

Apple a făcut eforturi pentru a face evenimentul “Wonderlust” disponibil pentru vizionare atât în timp real, cât și ulterior. Iată câteva modalități prin care puteți urmări evenimentul:

  1. Site-ul Apple: Evenimentul va fi transmis în direct pe site-ul oficial Apple. Accesați site-ul în ziua evenimentului și urmăriți transmisia.
  2. YouTube Apple: Canalul YouTube Apple va transmite și el evenimentul în direct. Puteți accesa canalul în ziua evenimentului și urmări transmisia.
  3. Aplicația Apple TV: Dacă aveți aplicația Apple TV instalată pe un dispozitiv compatibil, puteți accesa evenimentul prin intermediul aplicației. Căutați secțiunea “Evenimente” sau “Transmisii în direct” pentru a găsi evenimentul “Wonderlust”.

Dacă nu puteți urmări evenimentul în direct, nu vă faceți griji. Acesta va fi disponibil pentru vizualizare ulterioară pe site-ul Apple, pe canalul YouTube Apple și în aplicația Apple TV.

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.