Eva Măruță va debuta ca actriță! Când se va putea urmări „Tati part-time”?

de Florian
0 Comentariu 212 views

Eva Măruță, fiica celebrilor Andra și Cătălin Măruță va juca alături de Alex Bogdan într-o comedie. Alex Bogdan joacă rolul unui avocat care o carieră solidă, dar totul se schimbă când descoperă că trebuie să aibă grijă de Maya, fina lui de 8 ani, interpretată de tânăra și talentata Eva Măruță, scrie Pro TV.

Alex Bogdan a declarat pentru Pro TV:

„”Am așteptat toată viața mea un proiect ca Tati part-time. Rolurile sunt fabuloase, echipa este de vis, sunt absolut convins că va fi un film pe care toată lumea va dori să-l vadă”.

Alexandra Hash, producătorul filmului a declarat:

„Tati part-time este o ciocnire între stilul de parenting cu care am fost noi, generația de millennials crescuți, și acest stil nou de parenting cu blândețe”

Regizorul Letiția Roșculeț a declarat:

„Am așteptat cu nerăbdare momentul meu de debut în lumea filmului, și sunt mândră că acest film va ajunge la o audiență largă. Am un băiețel fix de vârsta Evei și știu cât de greu este să fii părinte astăzi. Multe dintre situațiile amuzante din Tati part-time surprind această diferență între cum creșteam și cum cresc copiii astăzi”

Filmul pare la prima vedere aemănătir cu subiectul dintr-o comedie cu Jim Carrey care este un avocat care minte cum respiră. Fiul lui își pune dorința ca tatăl lui să nyu mintă cel puțin 24 de ore.

Filmările la „Tati part-time” au început pe 2 septembrie, iar avanpremiera în cinematografe este programată la 2 ianuarie 2024.

Mihaela Teleoacă, Alexandru Ion, Raluca Aprodu, Doina Teodoru, George Ivașcu, Nelu Cortea, scrie Pro TV, completează distribuția filmului.

Sursa foto: Pro TV

 

 

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.