Eurodeputatul Dacian Cioloș: „În spatele Austriei, vom găsi Rusia”!

de Florian
0 Comentariu 195 views

Dacian Cioloș este un personaj politic de nivel european. Agronom specializat în Franța, a fost ministru al Agriculturii, Eurocomisar pentru Agricultură, premier al României iar acum este eurodeputat.

Axat exlusiv pe valori europene, Dacian Cioloș a declarat că Rusia este aceea care impune Austriei blocarea aderării României la Schengen.

Dacian Cioloș a declarat:

Reacția de azi a ministrului de Externe al Austriei, care a respins apelul președintei Comisiei Europene de a primi fără întârziere România și Bulgaria în Schengen, îmi confirmă încă o dată că opoziția austriecilor nu are nicio legătură cu aspecte tehnice sau raționale. Motivul adevărat poate că trebuie căutat în Rusia și legăturile dintre mulți politicieni din Austria cu nevoile lui Putin de a crea falii în UE și de a alimenta sentimente antieuropene în statele membre”

„Dar până se va lămuri exact care este jocul politic din spatele opoziției la aderarea noastră la Schengen, suntem datori să acționăm ferm și fără reținere”.

Sursa foto: Pro TV

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.