După Bahmut, o nouă zonă de conflict extrem pe frontul Ucrainei

de Florian
0 Comentariu 283 views

Rusii au primit întăriri semnificative în zona Harkov, de aceea, pentru ucraineni, scrie Pro TV citând surse ucrainene, zona Kupiansk a devenit noul centru fierbinte al conflictului.

Ruslan Muzîciuk, purtătorul de cuvânt al Gărzii Naţionale a declarat conform CNN, preluat de Pro TV:

„Direcţia Kupiansk rămâne epicentrul ostilităţilor, unde inamicul îşi concentrează principalele eforturi.Numărul forţelor şi mijloacelor inamicului şi activarea recentă a acestuia în această zonă a frontului au ca scop încercarea de a întoarce situaţia în această secţiune a frontului, În ultimele săptămâni, au avut loc peste 50 de atacuri aeriene în fiecare zi, iar uneori mai mult de 80”.

Pe frontul de sud, se pare că s-a instalat un blocaj ân timp ce Rusia atacă masiv de pe Mare. Un oficial ucrainean din Melitopol a declarat:

„De ieri, transferul de echipamente militare prin Melitopol s-a intensificat. Inamicul trage tunuri, tancuri şi transportoare blindate de trupe din Crimeea în direcţia Zaporojie”

La rândul lor, rușii din Zaporoje declară conform Pro TV:

„Forţele noastre aerospaţiale efectuează un atac masiv asupra concentraţiilor de trupe ale armatei ucrainene”.

Sursa foto: Pro TV

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.