Două recomandări de film pentru acest weekend – Netflix (18-20 august)

Căutați seriale și filme noi de văzut în acest weekend?

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 383 views

Documentarul “Depp v. Heard” (Netflix)

Dacă sunteți interesat de cazurile celebre și de impactul social al rețelelor de socializare, documentarul “Depp v. Heard” este o alegere excelentă pentru acest weekend. Acest documentar în trei părți, regizat de Emma Cooper, urmărește procesul de divorț dintre Johnny Depp și Amber Heard, care a devenit unul dintre cele mai mediatizate și controversate cazuri din lumea showbiz-ului. Amber Heard l-a acuzat public pe Johnny Depp de violență domestică prin mai multe canale, inclusiv printr-un articol de opinie publicat în Washington Post. Depp a dat-o în judecată pentru defăimare, susținând că acuzațiile ei i-au afectat cariera. Heard a dat și ea în judecată. Documentarul explorează modul în care rețelele de socializare și presa au influențat procesul și au putut influența decizia juriului. Dacă sunteți interesat de povestea acestui divorț controversat și de puterea rețelelor de socializare în justiție, acest documentar merită văzut.

Premiera sezonului 4 al serialului “The Upshaws” (Netflix)

Dacă sunteți în căutarea unei comedii de familie amuzante și relaxante, sezonul 4 al serialului “The Upshaws” este o alegere perfectă. Acest serial discret, dar cu umor ascuțit, se întoarce cu personaje îndrăgite și noi invitați speciali. În sezonul 4, Jennifer Lewis (cunoscută pentru rolul din “Black-ish”) și Marsha Warfield (cunoscută pentru rolul din “Night Court”) se alătură distribuției. Jennifer Lewis interpretează personajul Dr. Pearl Edmunds, o terapeută directă care îi ajută pe Regina să își găsească un echilibru între sănătatea mentală și responsabilitățile sale. Rolul lui Marsha Warfield este încă necunoscut. În rest, Bennie și Lucretia continuă să se certe în stilul lor caracteristic, iar sosirea fiului adolescent al lui Bennie face ca viața lor deja haotică să devină și mai complicată, din punct de vedere emoțional. Dacă sunteți în căutarea unei comedii de familie relaxante, acest sezon al serialului “The Upshaws” este o alegere excelentă.

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.