Două personalități de excepție în platoul „Rivalilor” pe TVR 2! Vezi despre cine este vorba!

de Florian
0 Comentariu 128 views

Rivalii este emisiunea de la TVR 2 care a bucurat multe zile de sâmbătă între orele 15 și 17. Marina Almășan și Dan Helciug, liderii echipelor de „rivali” vor avea o echipă imbatabilă de psihologi, avocați, co-prezentatori.

Cum mai este puțin peste o săptămână până la startul sezonului, adică pe 21 octombrie, de la ora 15.00, echipa Rivalilor s-a îmbogățit cu medicul specializat pe probleme de cuplu și sexualitate Bebe Mihăescu și pe Costel Pătrășcan, cel mai popular caricaturist al momentului în România.

Caricatura este arta de a transmite prin imagini și replici scurte mesaje care să cucerească lumea. Am să dau numai un exemplu. La 12 octombrie 1960, deci acum 63 de ani, la a 902-a plenară a ONU, Nikita S Hrusciov, liderul PCUS și al URSS a criticat dur discursul reprezentantului Filipinelor care acuza URSS de încălcarea drepturilor omului și a ajuns chiar la a-și scoate pantoful și a bate cu el în pupitru.

Caricaturistul de la Paris Match a fost inspirat și a făcut o reclamă unei cunoscute mărci de echipament sportiv, Adidas.

Așa s-a născut caricatura „Adidas, soulier de la colere”, „Adidas, pantoful furiei”.

Așadar, despre caricatură, numai de bine, iar dacă la Rivalii, va fi un caricaturist în platou, lucrurile vor merge bine!

Sursa foto: Rivalii

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.