De 1 decembrie, la Drobeta Turnu Severin, au început să circule autobuze electrice

de Florian
0 Comentariu 160 views

Orașul Drobeta Turnu Severin este cel mai vechi oraș românesc din tot Sudul României. Fiind egalul Romei în Antichitate, orașul a avut mereu o infrastructură modernă.

De 1 Decembrie, Primarul Marius Screciu a declarat:

„Am început ziua de 1 decembrie cu o călătorie, alături de severineni, în autobuzele electrice puse în circulație, de astăzi.

Echipate cu tehnologii avansate, aceste vehicule ne oferă condiții de transport moderne și confortabile, iar printre caracteristicile lor se numără:
  • internet gratuit (Wi-Fi);
  • sistem de supraveghere video;
  • sistem modern de validare a biletelor de transport;
  • locuri speciale și rampă pentru persoanele cu dizabilități.
Noile autobuze, achiziționate cu fonduri europene în valoare de 6 milioane de euro, au o autonomie de până la 200 de kilometri și contribuie semnificativ la protejarea mediului.
Totodată, pentru a asigura o infrastructură adecvată, am instalat 9 stații de încărcare lentă în zona Autogării și la Centrul Intermodal și alte două stații de încărcare rapidă la Pădurea Crihala, iar în următoarea etapă vom moderniza toate stațiile de transport din municipiu.
La mulți ani tuturor severinenilor și călătorii plăcute în noul an!”
Sursa foto: Facebook

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.