Asociația Liga Albanezilor din România eveniment pe 4 decembrie! Vezi programul!

de Florian
0 Comentariu 147 views
Luni, 4 decembrie 2023, Asociația Liga Albanezilor din România vă invită la sediul Uniunii Scriitorilor din România – Filiala Brașov, cu începere de la orele 17:00, la o amplă prezentare a literaturii albaneze în limba română.
Evenimentul va fi moderat de scriitorul Adrian Lesenciuc, președintele filialei brașovene a Uniunii Scriitorilor din România, și va avea în prim plan lucrări de referință publicate la Editura Asdreni a ALAR, precum „Istoria literaturii albaneze: de la origini până în prezent”, de Dr. Luan Topciu, sau „Antologia poeziei albaneze de la începuturi până azi”, de Dr. Luan Topciu și Dr. Renata Topciu-Melonashi, dar și traduceri din operele autorilor albanezi contemporani.
La Brașov vor fi prezenți deputatul Bogdan-Alin Stoica, reprezentantul minorității albaneze în Parlamentul României, Dr. Radu Săvulescu, președintele ALAR, și Dr. Luan Topciu, coordonatorul Centrului Cultural al ALAR.
Sursa foto: Facebook

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.