Cum se explică prăbușirea AUR în sondaje?

de Florian
0 Comentariu 123 views

Partidul AUR a avut o campanie agresivă. A creat Caravana Medicală, o inițiativă mai mult pentru date personale, în schimbul unor analize decât ceva benefic medical. A încercat cu ajutarea copiilor cu rechizite, deși, sincer asta nu e treaba partidelor să fie case de binefacere.

George Simion a amenințat mereu cu scandaluri, a făcut circ la Bugetul de Stat, mai că nu s-a luat la bătaie cu Diana Șoșoacă.

Este clar că lumea nu vrea scandaluri în locul inițiativelor legislative. AUR umblă cu limba scoasă după numere de telefon. Sunt oameni la AUR care sună pe telefoane personale lumea ca să își instaleze aplicația AUR.

George Simion a dat mereu cu bâta în baltă. Să ceri bani, ca politician numai să se uite cineva la mutra ta, sincer e tupeu de combinagiu de poarta stadionului.

George Simion este un tânăr complexat. Vrea să pară intelectual, studios, deși toată viața lui a umblat pe stadioane. Românii stau și cern. AUR a intrat în Parlament cu 600 000 voturi cel mult. În condițiile unei prezențe masive la vot în 2024, AUR va avea înfrângeri.

Prima și cea mai mare va fi la europarlamentare. Dacă ai europarlamentari propuși ca Mugur Mihăescu, sincer, nici prietenii din scara de bloc nu te votează. Cristian Terheș deja e președinte la un alt partid. Adică, după ce a fost lipit de AUR la lansarea de la Arenele Romane, acum pleacă. Poate fi aliat, dar eu ca alegător când te văd pe tine Terheș că ai schi,bat partidele cum schimbă alții șosetele, credibilitatea ta e 0.

Nu poți să ceri voturi de la români după ce cu Diana Șoșoacă, avocata fără de care AUR nu era în Parlament, te porți ca un client de biciușcărie supărat că ți se cere plata după ce tot ai băut pe datorie.

Sondajul ARA arată că AUR a coborât sub USR. Sincer, să închiriezi un tren spre Alba Iulia ca să iei tu banii în locul CFR, iar e atitudine de geambaș de târg. Simion a gafat monumental de fiecare dată.

Sursa foto: Facebook

 

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.