Cu cine poate pica România la EURO 2024? Putem avea o grupă accesibilă sau o grupă de foc cu Franța, Italia și Cehia

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 114 views

Echipa națională de fotbal a României  a avut un start dificil în meciul lor cu Israel, primind un gol în minutul doi de la jucătorul Eran Zahavi. Cu toate acestea, George Pușcaș a egalat scorul în minutul zece printr-o reluare cu capul după ce Denis Drăguș a trimis mingea în bară. Victoria pentru România a fost asigurată de Ianis Hagi, care a marcat în minutul 63, rezultatul final fiind Israel – România 1-2.

În ceea ce privește EURO 2024, România, aflându-se pe primul loc în grupa sa de preliminarii, este proiectată să fie în urna a doua valorică pentru tragerea la sorți. Această poziționare îi oferă României o șansă de a evita echipe puternice cum ar fi Belgia sau Ungaria. Pentru a menține acest statut, România trebuie să obțină cel puțin un rezultat de egalitate în meciul cu Elveția, ce urmează să se desfășoare pe Arena Națională.

O grupă considerată accesibilă pentru România ar putea include Austria, Slovenia și Slovacia, în timp ce o grupă mai dificilă ar putea fi alături de Franța, Italia și Cehia.

România a învins Israel cu scorul de 2-1, marcând astfel calificarea sa la un turneu final după o pauză de opt ani. Meciul a început cu un gol rapid al Israelului, marcat de Eran Zahavi în minutul doi. Totuși, George Pușcaș a egalat scorul în minutul zece, redând speranțe echipei românești.

În cea de-a doua repriză, Ianis Hagi a schimbat soarta jocului prin golul său din minutul 63. Deși Valentin Mihăilă a ratat o șansă importantă în minutul 74 și a fost ulterior eliminat, aceste evenimente nu au afectat rezultatul final. La sfârșitul celor 90 de minute, România a ieșit victorioasă pe „Pancho Arena” și și-a asigurat locul la Campionatul European din 2024.

Foto: Instagram Florinel Coman

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri dezvoltat de echipa SEO AGENCY RO. 

Știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

 

Date comerciale

  • SEO MARKETING AGENCY SRL
  • CUI: 41380160
  • Reg. Com: J15/1263/2019
©2022-2023 EQY News All rights reserved.