Continuă necazurile pentru Simona Halep! Cel mai probabil, nu va ajunge nici la Australian Open 2024

de Florian
0 Comentariu 137 views

Seria ghinioanelor profesionale pentru campioana Simona Halep continuă. Anunțată inițital pe tablourile de la US Open, nu a putut merge fiindcă verdictul de dopaj încă nu a fost dat. După cum, deși s-a anunțat că ea ar putea merge la Australian Open, talonările instituțiilor anti-doping este posibil să îi blocheze și accesul acolo.

Presa internațională, studiată de Pro TV concluzionează:

„În același timp, există incertitudine în ceea ce o privește pe Simona Halep, care lipsește de un an din turneu și ar putea să se confrunte în continuare cu posibile sancțiuni, cu toate că s-ar putea să fie în cele din urmă declarată nevinovată”.

Ideea este că la această ediție Australian-Open, din 2024, șase câștigătoare de grand slam se pregătesc să revină în circuitul feminin și toate vor avea nevoie de wild-card-uri pentru a o face: Karoline Woznliaki care a câștigat în trecut Australian Open în finala cu Simona Halep, Angelique Kerber, Naomi Osala, Venus Williams, Garbine Muguruza, Emma Răducan.

Sursa foto; Pro TV

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.