Conferință de presă a Partidului Români pentru România – 9 februarie!

de Florian
0 Comentariu 82 views

Deputatul de Buzău Nicolae N. Roman, general-maior în retragere a susținut în calitatea sa de Președinte al Partidului Români pentru România o conferință de presă în care a transmis următorul comunicat:

„Permiteți-mi să adresez tuturor cetățenilor din Circumscripția Electorală Buzău urări de prosperitate și de succese personale în Noul An.  Atragem atenția asupra posibilității apariției unor situații dificile, din cauza unor interese de grup ale unor forțe politice fără interese suveraniste.
În consecință, umai prin participarea masivă la vot Parlamentul va oglindi adevărata față a societății preocupate de soarta țării și va limita accesul diletanților la pârghiile conducerii.
Acest an, cu scrutinuri electorale în peste optzeci de state, va modifica tabloul politic mondial, fiind posibile surprize și sincope în relațiile interstatale sau între acestea și organisme internaționale.

În săptămâna care urmează, societatea românească va afla două decizii juridice internaționale. Amândouă vor afecta societatea, fiind vorba despre stoparea unui efort de afirmare sportivă, dar și despre plata unor despăgubiri privind zăcăminte minerale foarte importante care ne aparțin și pentru care va trebui să plătim penalități.
Se cuvine să amintim și  aniversarea a treizeci și doi de ani de la semnarea Tratatului de la Maastricht, ca fundament al Uniunii Europene, cu pilonii ei: crearea și dezvoltarea comunității Uniunii Europene, libera circulație în spațiul UE și cooperarea interstatală in domeniile afacerilor interne și justiției.
Acest an este foarte important pentru ca România să își găsească drumul spre o societate prosperă suveranist-distributistă.

Consider că Partidul Români pentru România este preocupat de problemele agricultorilor și ale antreprenorilor, având o structură proprie dedicată acestor categorii sociale și problemelor lor.
De asemenea, Partidul Români pentru România este preocupat de identificarea unor strategii de succes pentru alegerile prezidențiale”.

În finalul conferinței de presă, deputatul de Buzău Nicolae N. Roman a răspuns la întrebările adresate de presă:

1. Privind comasarea alegerilor: se încearcă găsirea unor soluții pentru rămânerea în atenția opiniei publice prin diminuarea, nu prin anularea, unor măsuri antipopulare pentru a se garanta obținerea unor scoruri electorale care să susțină rămânerea la guvernare.
2. Apariția televizată a șefului Statului Major al Apărării și nu în fața președintelui Republicii și a ministrului Apărării nu este o situație normală, ci marchează o situație ieșită din comun, problemele prezentate despre starea Armatei României fiind adevărate și necesitând o soluționare urgentă.

Deputatul Nicolae N. ROMAN a afirmat cu fermitate:

„Dacă PRR va ajunge la guvernare, acesta va susține reluarea serviciului militar obligatoriu, într-o formă modernă, adecvată condițiilor moderne, stagiul militar fiind o etapă foarte importantă în educarea patriotică a tinerilor, indiferent de sex.”

Sursa foto: Facebook

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.