CJCPT celebrează „Serbările Zăpezii”

de Florian
0 Comentariu 49 views

Iarna a intrat în ultima sa lună și se îndreaptă spre primăvară.

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Cluj, instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj, va fi prezent, la sfârșitul acestei săptămâni, la unul dintre cele mai consacrate și apreciate evenimente ale sezonului de iarnă – „Serbările Zăpezii”.

Pe Facebook, organizatorii au scris:

„Evenimentul, care va avea loc la Băișoara, ajuns la cea de-a XX-a ediție, se va desfășura în perioada 8-11 februarie 2024.
Pe parcursul celor patru zile, pe lângă concursul de schi, în stațiunea clujeană vor avea loc multiple activități, printre care și un program susținut de cântăreți de muzică populară și jucăuși clujeni.
Astfel, sâmbătă, 10 februarie, începând cu ora 16:00, se va desfășura un programul artistic, unde vor evolua tineri interpreți clujeni, precum: Larisa Gurzău, Roxana Maria Pop, Ștefan Suciu, Ștefania Viorela Cotîrlă, Dragoș Cîmpean, Decebal Cîmpean, Teodora Nan, Denisa Giurgiu, Adela Burcă și Paul Sîmbotelecan.
De asemenea, evenimentul va fi onorat de prezența artiștilor Adriana Irimieș și Valeria și Traian Ilea.
Nu în ultimul rând, Ansamblul Folcloric Studențesc „Mugurelul” al Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, conducerea artistică și coregrafia Alina și Paul Remeș, va oferi un spectacol impresionant de dansuri tradiționale, aducând în prim-plan frumusețea și bogăția patrimoniului cultural clujean.”

Sursa foto: Pixa Bay

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.