Centrul Cultural Pitești găzduiește evenimente educative și culturale în perioada 8-12 mai 2023

0 Comentariu 90 views

Centrul Cultural Pitești va fi gazda unei serii de evenimente culturale și educative desfășurate între 8 și 12 mai 2023, care pot fi urmărite atât online, pe pagina oficială de Facebook și pe site-ul instituției (www.centrul-cultural-pitesti.ro), cât și în persoană, în limita locurilor disponibile.

Seria de evenimente va începe luni, 8 mai, cu Cenaclul „Armonii Argeșene”, de la ora 13:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții. În aceeași zi, de la ora 15:00, va avea loc prelegerea cu tema „Independență Națională și Globalizare Europeană. Monarhia și Republica la Români”, susținută în același loc.

Marți, 9 mai, se vor desfășura trei evenimente. Începând cu ora 11:00, va fi prelegerea „Robotică, educație și copiii viitorului”. La ora 13:00, va avea loc vernisajul expoziției de artă plastică „Traversând timpul”, în colaborare cu Asociația „Organizația Județeană Argeș Basarab I” a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere. În fine, la ora 15:00, se va desfășura dezbaterea „Carnetele unui afurist de geniu, Cioran”, în cadrul proiectului „Personalități Culturale Piteștene”.

Pe 10 mai, vor avea loc două evenimente. Prelegerea cu tema „De ce suntem români?” va începe la ora 14:00, iar de la ora 16:00, va fi o dezbatere tematică și recital de pian sub genericul „Chemarea pianului”.

Joi, 11 mai, evenimentele continuă cu prelegerea „Aflarea punctului puterii și a punctului banilor într-o casă și cum pot fi ele activate”, de la ora 13:00, și dezbaterea „Talent și imagine”, de la ora 16:00, ambele în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Ultimul eveniment al săptămânii va fi recitalul muzical „Cântece despre Pitești”, care va avea loc vineri, 12 mai, de la ora 11:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Această săptămână plină de evenimente culturale și educative oferă o oportunitate minunată pentru a explora și aprofunda diverse teme și domenii de interes, de la artă și muzică la istorie, robotică și dezvoltare personală. Nu ratați această ocazie de a vă îmbogăți cunoștințele și a vă conecta cu comunitatea locală!

Sursa foto: entrul-cultural-pitesti.ro

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri dezvoltat de echipa SEO AGENCY RO. 

Știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

 

Date comerciale

  • SEO MARKETING AGENCY SRL
  • CUI: 41380160
  • Reg. Com: J15/1263/2019
©2022-2023 EQY News All rights reserved.