Casa Dansului Românesc, Ediția 50 pe 3 noiembrie! Vezi programul!

de Florian
0 Comentariu 67 views

Scoala de Dans Traditional Romanesc Camelia si Nelutu Motoc, organizeaza editia aniversara cu nr.50 a CASEI DANSULUI ROMÂNESC, vineri, 3 Noiembrie 2023 începând cu ora 20,00 in Sala de evenimente Amiral Events & Style – sala Platinum, str.Campina 51 -53 Cluj Napoca.

Ar putea fi o imagine cu 9 persoane, persoane dansând şi text care spune „Școala de Dans TradiÈional Românesc "Camelia și Neluțu Motoc" în colaborare cu Fundația Dumitru Fărcas invită la CASA DANSULUI ROMÂNESC ediÈia 50 aniversară Invităm iubitorii folclorului românesc voie bună. Data: Noiembrie 2023, ora 20.00 Locul: Amiral Events Style sala Platinum, str. Câmpina Preț 400 RON companiaza Emil Mihaiuc Tarafu Ardealu Sandorică Rizea ValeaLagă Mures, Liviu Bihor, Frații Radu Gherla. Stângaciu( Taraful Zorile nepotul Sandorică Soporu de din Rupea- Brasov. Gazde prof. Camelia Neluțu Motoc”

Camelia Motoc a scris pe Facebook:

„Pe langa masa care va fi servita sub forma de bufet suedez ( bufet gustare rece, bufet fel principal, pachet bautura, cocktail bar ) va asteptam cu muzica traditionala de cea mai buna calitate sustinuta de Emil Mihaiu si taraful Ardealul din Gherla, Sandorica Rizea din Valea Larga, Stangaciu si taraful Zorile din Mociu, Alex Ciurcui – nepotul lui Sandorica din Sopor, Liviu Butiu din Bihor, fratii Ilie si Radu Vincu din Banat si taraful din Rupea.

Va promitem o seara minunata in care sa jucati dupa pofta inimii, sa va reintalniti cu prieteni si sa ne bucuram impreuna.

Costumul popular nu este o conditie de participare, dar va indemnam sa l purtati daca l aveti sau sa imbracati macar un element de costum, indiferent de zona.

Pretul este de 400 lei/pers.iar pt. copiii sub 15 ani, 300 lei. Pentru ca locurile sunt limitate, rezervarile se fac in ordinea solicitarilor la tel.0740953900 sau pe whatsapp .Va asteptam cu drag!”

Sursa foto: Facebook

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri dezvoltat de echipa SEO AGENCY RO. 

Știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

 

Date comerciale

  • SEO MARKETING AGENCY SRL
  • CUI: 41380160
  • Reg. Com: J15/1263/2019
©2022-2023 EQY News All rights reserved.