BRD România, scoasă la vânzare!

de Florian
0 Comentariu 141 views

Americanii de la JP Morgan caută clienți pentru sucursala din România  a BRD Group Societe Generale.  Conform Pro TV, grupul financiar belgian KBC care anterior a cumpărat Raiffeisen din Bulgaria ar dori să cumpere BRD România.

BRD a mai vândut două entități africane celor de la Vista. BRD arată că a angajat JP Morgan pentru că sucursala se menține pe locul 3 în România dar a pierdut 10,2% din cota de piață conform analizelor din iunie 2023.

BRD este în centrul unui scandal de prroporții de când s-au raportat furturi din banii de la Pilonul II de către angajați ai BRD România.

În plus, BRD România a mai fost implicată și într-un credit oneros acordat Elenei Udrea în 2007, fost Ministru al Turismului și Dezvoltării Regionale, credit de 3 milioane euro. În prezent, Elena Udrea este la închisoare pentru corupție iar bunurile ei sunt sub sechestru. O anchetă a DNA a fost implementată în acest sens în 2015.

Sursa foto: Pixa Bay

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.