Azi va fi lansat iPhone 15! Când va putea fi cumpărat?

de Florian
0 Comentariu 51 views

Evenimentul va începe la ora 20:00, ora României, și va dura probabil aproximativ o oră, scrie Pro TV.

Sursa citată mai precizează că se așteaptă ca gama iPhone 15 să fie formată din patru modele: iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max.

iPhone 15 ar putea fi achiziționat  începând cu data de 22 septembrie. Ultimele câteva modele de iPhone au fost lansate în luna septembrie (cu excepția lansării mai târzii a iPhone 12 în octombrie), iar iPhone 15 nu pare să facă excepție.

Prețul iPhone-ului a rămas neschimbat în ultimii ani, cu ultimele trei generații ale modelului standard lansate la prețul de 799 de dolari arată Pro TV.

Pro TV, citând surse Apple a mai notat:

„Ca întotdeauna, vor exista schimbări semnificative la camera de pe iPhone. Analistul Apple Ming-Chi Kuo prezice că atât iPhone 15 standard, cât și iPhone 15 Plus vor moșteni senzorul de cameră de 48 de megapixeli al iPhone 14 Pro și Pro Max. Este o îmbunătățire semnificativă față de camera de 12 megapixeli care a fost prezentă în ultimele trei generații.

Se așteaptă ca iPhone 15 Pro și Pro Max să primească o lentilă periscopică și mai impresionantă. Aceste lentile, deja prezente pe câteva smartphone-uri premium, permit zoom optic ridicat, permițând realizarea de imagini clare de la distanță”

Sursa foto: Pro TV

 

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri dezvoltat de echipa SEO AGENCY RO. 

Știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

 

Date comerciale

  • SEO MARKETING AGENCY SRL
  • CUI: 41380160
  • Reg. Com: J15/1263/2019
©2022-2023 EQY News All rights reserved.