Al 23-lea sezon Las Fierbinți începe azi!

de Florian
0 Comentariu 24 views

Geani, Bobiță, Geanina, Aspirina,  Robi-polițistul, Primarul, Rață, Firicel, Ardiles, Celentano sunt eroii preferați ai publicului Pro TV de mai bine de un deceniu. Iată că Las Fierbinți, sitcomul românesc de la Pro TV a ajuns la al 23-lea sezon care începe azi. Publicul îl va putea urmări de la ora 20.30, pe Pro TV și pe Platforma Voyo. Serialul va putea fi urmărit în serile de marți, miercuri și joi.

Mihai Bobonete, celebrul Bobiță a declarat:

„Vă așteaptă un sezon fain. Serialul acesta are atâtea milioane de fani, pentru că de fiecare dată aduce publicului ceea ce-și dorește publicul. Întâmplările sunt de fiecare dată mai halucinante, mult mai aproape de adevărul vieții rurale. (…) Noi deja suntem stat în stat. Las Fierbințiul oricând poate fi un sat real”.

Se știe că scena de filmare o reprezintă un sat din Bărăgan, Fierbinți și acțiunea se învârte în jurul cârciumii „La (s) Fierbinți”.

Practic, toți ar vrea să își schimbe viața. să „lase” Fierbințiul, dar în cele din urmă rămân în sat încercând să dea lovitura pentru un loc mai sus în ierarhia socială.

Sursa foto: Pro TV

 

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri dezvoltat de echipa SEO AGENCY RO. 

Știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

 

Date comerciale

  • SEO MARKETING AGENCY SRL
  • CUI: 41380160
  • Reg. Com: J15/1263/2019
©2022-2023 EQY News All rights reserved.